Увечері 22 січня редакція RestOn відправилась у подорож у Французькі Альпи. Хоча зовні це виглядало як дегустація в ресторані "Très BRANCHÉ".
У ресторані пройшла презентація нового альпійського меню та лекція-дискусія з шефом ресторану "le CHANTECLERC" Ульдріком Плезантом, сомельє Олів’є Дюффуром та засновницею Famille Très FRANÇAIS - Наталею Нев’ядомською.
Цього вечора у меню: найсирніший раклет-гриль "Grand fete" з асорті альпійських закусок, тартіфлет "après-ski" з сиром Реблошен та картоплю гратен Дофінуа з сиром Раклет.
Познайомитись з Альпійським або, як його ще називають, Савойським меню можна до кінця холодного сезону у ресторані "Très BRANCHÉ".
Де: Лисенка, 4
Коли: з 9:00 до 23:00