30 листопада у Києві в КВЦ "Парковий" відбувся Creative Chefs Summit 2019. На щорічну масштабну гастро-подію Європи зібралися 15 іменитих провідних іноземних та українських шеф-кухарів.
У цьому році на одній сцені з українськими шеф-кухарями виступили іноземні шефи:
- шеф-кухар англійської королівської сім'ї Франк Понте;
- мішленовский шеф Ізабелла Поті (Італія);
- шеф-кухар ресторану Quorum Тьяго Емануель Сантос (Португалія);
- метр-шоколатьє Жан-Паскаль Серінян (Женева);
- бренд-шеф ресторану Belvedere і переможець телешоу Top Chef Себастьян Ольма (Варшава);
- кращий пекар Парижа Крістоф Вассорі;
- шеф-кухар ресторану 190 Gate by Daniel Galmiche Даніель Гальміш (Лондон).
У форматі доповідей і майстер-класів на 18 метровій кухні шеф-кухарі розкрили тему Саміту цього року - Old New. На сцені вони продемонстрували як можна об'єднати основу страви - OLD (ключові інгредієнти рецепту) з NEW - новими продуктами, смаками, текстурами, обладнанням і подачею.
За один день було приготовлено 32 страви. Гості отримали можливість не тільки почути корисні поради, дізнатися нові рецепти і техніки, а й побачити, як вони працюють на практиці. Шефи своїми навичками, легкістю виконання, командною роботою надихали і заряджали гостей на створення нових кулінарних шедеврів.
Отримати новий досвід приїхали гості з різних міст України. Відвідало захід понад 800 осіб.