30 листопада шеф-кухар Fairmont Grand Hotel Kyiv Володимир Болібрух запросив всіх учасників Creative Chefs Summit 2017 на урочисту вечерю. 13 шефів прилетіли з різних країн за день до свого виступу на щорічному саміті шеф-кухарів і рестораторів, щоб зустрітися в дружній обстановці, познайомитися ближче, а також обговорити головні гастрономічні тренди та новинки ресторанного світу.
Вперше за одним столом зібралися:
- Пако Мендес, бренд-шеф мішленівського ресторану Hoja Santa, шеф-кухар ресторану мексиканської кухні El Nino Viejo (Іспанія);
- Дієго Прадо, професор ферментації Баскського кулінарного центру (Іспанія);
- Джон Ночита, шеф-кухар і президент міжнародної школи Italian Culinary Institute (Італія);
- Даріо Чеккіні, м'ясник у 8 поколінні, власник і шеф-кухар ресторану Antica Macelleria Cecchini (Італія);
- Рікард Мартінез, шеф-кухар ресторану Espaisucre в Барселоні і викладач однойменної кулінарної школи (Іспанія);
- Андрій Шмаков, бренд-шеф ресторану SAVVA Метрополь, ведучий "Майстер Шеф. Діти" (Естонія-Росія);
- Маріс Янсонс, бренд-шеф ресторану "Бібліотека №1" (на другому місці в списку 50 кращих ресторанів Латвії);
- Кирило Якушев, бренд-шеф і власник ресторану Granocielo Pizza (Італія);
- Сава Лібкін, ресторатор, колумніст, адепт одеській культури. Автор книг "Моя одеська кухня" і "Одеське застілля від Привозу до Дерибасівської". Власник компанії "Ресторани Сави Лібкина";
- Володимир Ярославський, бренд-шеф ресторану Lucky Restaurant Vinoteque (Україна);
- Сергій Калінін, телеведучий каналу СТБ, кулінарний експерт і консультант у сфері FMCG, консультант у сфері громадського харчування (Україна);
- Юрій Ковриженко, шеф-кухар ресторану Vintage Nouveau, фахівець в області fleur cuisine, член Журі Премії СІЛЬ 2017 (Україна);
- Асмік Гаспарян, бренд-шеф мережі магазинів "Мястория" (Україна).
Незважаючи на те, що усі шефи розмовляють на різних мовах, їх об'єднує любов до кулінарного мистецтва, почуття гумору і інтерес до нових тенденцій ресторанного світу, тому за вечерею панувала дружня атмосфера.
Володимир Болібрух розробив для вечері авторське меню, яке здивувало гостей і викликало захват.
Fairmont Grand Hotel Kyiv – це прекрасний майданчик для проведення бізнес-заходів, так і урочистих свят і дружніх зустрічей, яка об'єднує експертів і професіоналів. Вечеря в ресторані Fairmont Grand Hotel Kyiv налаштував шеф-кухарів на позитивний лад перед виступом на Creative Chefs Summit. Вже на наступний день вони виступили з парними майстер-класами та індивідуальними доповідями, готували свої фірмові страви на одній кухні і представили власні успішні кейси.