Вперше в Україні будуть представлені страви високої кухні в поєднанні з традиційною місцевої їжею, винами і закусками. Головне завдання pop-up вечері - розкрити неповторні смаки продуктів кожної країни в гармонійному поєднанні і правильній подачі.
Чотири іменитих шефа з України, Франції, Італії та Індонезії вперше зберуться разом і приготують вечерю в 8 рук:
- Роберто Рисполи (Париж, Франція), працював executive chef в Il Carpaccio 1* Мішлен, а зараз - виконавчий шеф всієї групи Mavromattis 1* Мішлен і власник кафе-млини Mulino Mule;
- Патриція ді Бенедетто (Палермо, Італія), єдиний шеф-повар жінка із зіркою 1* Мішлен на Сицилії, власник ресторану Bye Bye Blues;
- Рагіль Імам Вібово (Джакарта, Індонезія), власник 10 ресторанів, один із знакових - NUSA INDONESIAN GASTRONOMY, шеф-кухар року премії Jakarta's Best Eats Awards (2017);
- Володимир Болібрух (Київ, Україна), шеф-кухар Fairmont Grand Hotel Kyiv. Террі Пікард вручив Володимиру Болібрух найвищу нагороду - 5 зірок від українського Gourmet Club.
Де: вул. Набережно-Хрещатицька, 1 (Fairmont Grand Hotel Kyiv)
Коли: 29 листопада, 18:30-22:00