Ukrainian Gastro Show ㄧ це професійна подія для шеф-кухарів, кухарів, рестораторів, та для тих, хто цікавиться гастрономією. Третій рік поспіль Hoteliero гуртуватиме фахівців навколо теми української кухні. І вже 17 червня познайомить вас з українською кухнею, яку ви не знали!
"Українська кухня. Основа та інновації" — концепт року Ukrainian Gastro Show 2021! Hoteliero прагне переосмислювати та розвивати гастрономічну спадщину і пропонує вам відкрити для себе новий досвід. Знання основ є безумовною потребою для збереження гастрономічної спадщини, для її подальшого примноження і розвитку. Інновації дозволяють розкрити потенціал української кухні, та вивести на якісно новий рівень.
Від найкращих шеф-кухарів та дослідників української кухні ви дізнаєтеся:
- гастрономічний потенціал українського продукту, його інтеграцію у страви професійної кухні;
- як розкрити давній смак страви, використовуючи інноваційний підхід;
- як створити запит очікування на сезонний продукт;
- як створити повноцінне сезонне меню з одного продукту;
- нові інтерпретації, смаки та подачі найпопулярнішої страви української кухні — борщу.
Українська кухня — в тренді, і разом з Hoteliero ви зможете поговорити "про себе", "про своє" і "зі своїми".
Зробимо разом українську кухню популярною в Україні та світі.
Придбати квитки, ознайомитися із програмою, темами виступів та інформацією про спікерів можна на сайті.
Коли: 17 червня з 8:00
Де: вул. Паркова, 16А (КВЦ "Парковий")