Друзі! Здійснилося! Журі премії Пальмова гілка вибрали 12 яскравих, самобутніх, крутих ресторанних концепцій України! Було не просто, тому що всі 60 учасників - гідні представники ресторанної індустрії. Здорово, що в нашій країні ресторанний бізнес такий багатогранний, розвивається, прагне слідувати світовим трендам, не боїться, пробує, помиляється, знову пробує, домагається успіху! Власники, ідеологи, дизайнери та куратори - колаборації людей з різних частин світу, які кохають, мріють, втілюють. Праця і бажання цих хлопців зробити наш світ смачнішеим дорого коштує.
Фіналісти Пальмова гілка 2019:
- Чотири Чебуреки. ProseccoBar (Львів)
- Benjamin wine&bar (Одеса)
- Оселедцева (Київ)
- YummyDogs (Київ)
- Мила, це я (Рівне)
- Bali Bowl Cafe (Київ)
- Італійська Редакція (Київ)
- Білий Налив (Київ)
- Spicy NoSpicy (Київ)
- Ринкові Відносини (Дніпро)
- Jord (Харків)
- Savage Food (Київ)
Організатори чекають всіх, хто цікавиться ресторанним життям України, рестораторів, тих, хто планує відкривати заклади на фіналі премії 15 травня - будете голосувати, і вибирати переможців разом! Переможець української премії представить Україну на міжнародному конкурсі Пальмова гілка, який відбудеться в жовтні в Німеччині.
Адже в наступному році на великому екрані може бути ваша концепція.
Час проведення: 15 мая 2019 роки з 12:00 до 20:00 (реєстрація та ранкова кава з 11:00)
Місце проведення: Київ, проспект Степана Бандери, 34В, РЦ "Блокбастер", кінотеатр "Планета кіно" (як дістатись...). Зал №8.