Команда RestOn продовжує розширювати гастрогоризонти української столиці й знайомити вас із кулінарними традиціями народів світу. Сьогодні у нас "під прицілом" виявився ресторан GRUN (Грюн), що поєднує в собі кращі традиції європейської класики і скандинавські мотиви.
Ресторан GRUN - втілення дорогого мінімалізму, незламного нордичного спокою і тонкого смаку. У перекладі з німецької мови "grun" означає "зелений", і таким же свіжим і природним є все в межах ресторану, починаючи від інтер'єру закладу та закінчуючи екологічно чистими стравами. Це місце зі своєю філософією, де в кожній деталі простежується прагнення до натуральності, екологічності та чистоті.
Ідея ресторану - це місце, де легко дихати.
Особливість №1
Ексклюзивні умови і вигідні пропозиції для проведення банкетів.
Особливість №2
Є великий екран для перегляду футбольних матчів.
Ресторан GRUN зручно розташувався буквально в 5-ти хвилинах ходьби від метро Олімпійська на вулиці Велика Васильківська, 62/64.
Спокійний лаконічний екстер'єр закладу, виконаний в стриманому європейському стилі, Ви зможете побачити відразу ж навпроти головної спортивної перлини Києва - стадіону Олімпійський.
Орієнтири: НСК Олімпійський, Оперний театр.
Інтер'єр ресторану - це еко-біологія в дії. Тут панує естетика північно-європейських держав, саме тому головні кольорові акценти закладу - це сірий, білий і зелений.
Лаконічна обробка м'якого молочного кольору, дерев'яні меблі благородних порід, панорамні вікна, декоровані живим мохом стіни, імпровізований водоспад, розсип із білосніжного кварцу, вічнозелені араукарії... Все це створює приємну і ні з чим незрівнянну атмосферу ресторану GRUN, яка знову і знову притягує в свої скандинавські мережі як найвибагливіших гурманів Києва, так і небайдужих до європейських кулінарних трендів гостей столиці.
Особливість №1
У ресторані GRUN є три зали і одна ВІП-кімната. Загальна місткість закладу - 120 посадочних місць.
Особливість №2
Для самих маленьких гостей закладу є ігрова кімната й аніматори, які не дозволять діткам залишатися без уваги і нудьгувати.
Лаконічність і мінімалізм, які притаманні інтер'єру, знайшли своє відображення і в меню GRUN. Всі страви ресторану поміщаються всього на один лист, де зібрані всі кращі представники скандинавської та європейської кухонь, в числі яких піца, гамбургери, паста, автентичні скандинавські супи, м'ясні страви з дичини та ін.
Їжа
Must try:
На перше: фінський гороховий суп з беконом за 69 грн.
На друге: салат з олениною і карамельним соусом за 157 грн і тальятелле з лісовими грибами за 89 грн або лосось з фенхелем і пюре з селери за 245 грн.
На десерт: крем-брюле з лавандою за 69 грн.
Must try: страви з дичини
Оленина з фруктами фламбе і малиновим соусом за 289 грн.
Бургер із дичиною або телятиною на вибір за 159 грн.
Австралійський Рибай з ягідним соусом за 159 грн.
Must try для компанії:
Великий сет смербредов (аналог гарячого сендвіча) за 189 грн.
Піца GRUN (в'ялена оленина, Брезаола, пармезан) за 189 грн.
М'ясна тарілка (бастурма з оленини і телятини, салямі Наполі, асорті сирів) за 287 грн.
Окремої згадки заслуговують високі технології, які активно використовують у своїй щоденній роботі кухаря ресторану: професійна дров'яна італійська піч Acunto M.-Napoli, су-вид, сучасний гриль.
Напої міцніше
Лінійка відмінних європейських вин заслуговує на увагу любителів "міцніших напоїв", але це далеко не все, чим може здивувати гурманів ресторан GRUN.
Велика коктейльна карта точно сподобається любителям "міцних напоїв", як і холодне пиво, яке особливо цінується футбольними фанатами, які надходили в Грюн на перегляд матчів і не тільки.
Must try:
Blode&Sand (віскі, вермут россо, вишневий лікер, апельсиновий сік) за 129 грн.
Авторське напівтемне за 37 грн.
Ресторан GRUN (Грюн) на Олімпійському увібрав в себе всі кращі традиції скандинавської кухні, європейський підхід до обслуговування клієнтів і з'єднав все це з українською гостинністю і привітністю. В результаті вийшло ідеальне місце для всіх випадків життя і відмінного проведення часу 7 днів на тиждень і 365 днів на рік.
Адреса: вул. Велика Васильківська, 62/64
Автор: Світлана Єфімець
Фото: власність закладу