Навряд чи в Києві можна знайти бар, де крім смачних коктейлів є самодостатня кухня з популярними стравами світової гастрономії та власний затишний готель для гостей. Це і стало головним відкриттям для RestOn та якісно виділило бар серед інших красивих місць столиці. Ми завітали в гості та вже готові розповісти про нове місце.
Концепція
"Time Bar" – не просто черговий бар, де можна відпочити великою компанією за келихом напівсолодкого або чогось міцніше. Це, в першу чергу, смачний м`ясний ресторан, де гостям запропонують трендові м`ясні страви світової кухні за демократичними цінами. І яскравий бар з авторськими оригінальними напоями, ароматний кальян та невимушену chill атмосферу також. А ще в ресторані є готель із усіма зручностями – Time Hotel. На букінгу можна замовити вподобаний номер на добу або більше, й не преживати як дістатись дому після гучної вечірки. Вартість такого задоволення – 800 та 900 грн/добу в залежності від номеру. Time Bar тим і цікавий, що поєднує в собі зразу декілька класних місць – бар, відмінний ресторан та готель.
Локація
Ресторан відкрився за адресою вул. Генерала Тупікова, 31/2а у спальному районі столиці, в 15 хвилинах від станції метро Шулявська. Заклад привертає увагу перехожих великим яскравим надписом «TIME BAR», нагадуючи, що зараз – саме час трохи відпочити та підкріпитись.
Інтер'єр
У "Time Bar" абсолютно унікальний та індивідуальний характер. Інтер`єр простору виконаний у сучасній еклектиці, тому тут межують декілька стилів - модерн, лофт та хай-тек. Не кричущо, мінімалістично та дуже стильно. Вражають авторські локації – художні стіни з об`ємними квітами та концептуальні картини із зображеннями людських силуетів. У поєднанні з дизайнерськими люстрами, вони наділяють ресторан особливим шармом. У Time Bar 2 зали – основна, де гості можуть відпочити на м`яких диванах та зала – караоке, де вечорами співають, танцюють та слухають живу музику.
Кухня
"Time Bar" – це про м`ясо. В ресторані готують соковиті стейки на вогні та найпопулярніші м`ясні страви світової кухні, такі як Франсезінья (Португалія) або Пататас бравас (Испанія) за адаптованими рецептурами. Кухарі використовують у стравах виключно локальні продукти, а м`ясо спеціальної витримки замовляють у перевірених фермерів. Окрім м`яса на вогні та основних страв, в меню є різноманітні бургери та сендвічі, цікаві салати, супи та закуски. Іспанія, Америка, Португалія, Японія, Україна – у "Time Bar" ви зможете кожного дня відкривати для себе нові смаки гастрономії різних країн.
Must try:
- Стейк Рибай (350 г) – 220 грн;
- Франсезінья (португальська страва) – 140 грн;
- Пататас бравас (легендарна іспанська страва) – 75 грн;
- Кілограм мідій (у винному соусі з Рокфором) – 195 грн;
- Том-ям з креветками – 150 грн;
- Крем-Філадельфія (з солоною карамеллю) – 65 грн.
Також у "Time Bar" є окреме дитяче меню ( у вихідні будь-які 2 позиції – безкоштовно) та пісне меню.
Бар
Ще один предмет гордості "Time Bar" – це багатий бар. Тут і класика, і мікс дрінки, і шорт дрінки. Але найцікавіше – це фьюжн коктейлі за авторськими рецептурами, які спробувати можна лише тут. Вони й увішли у наш список рекомендацій.
Must try:
- Ваніла смеш (горілка, ванільний сироп, яблучний сироп, м`ята, яблучний сік) – 110 грн;
- Порн стар мартіні (просекко, маракуйя, ваніль, горілка, лимон) – 110 грн;
- Пеніцилін (скотч, торф`яне віскі, імбир, мед, лимонний фреш, бітер) – 110 грн;
- Хьюго (просекко, лікер бузини, сироп бузини, журавлина, березовий сік, лайм) – 110 грн;
- Вишневий сауер (бехерівка, пюре маракуйї, бітер, лимонний фреш, яєчний білок, вишневий сироп) – 110 грн.
Плани
Власники "Time Bar" планують збільшити кількість номерів у гостелі до 30 та облаштувати свою залу для конференцій. До травня обіцяють відкрити простору терасу у зеленій зоні на 90 місць.
Адреса: вул. Тупикова, 31/2а
Графік роботи: ресторан – кожного дня з 8:00 до 24:00, караоке – з 23:00 до 06:00