Скотт Фіцджеральд написав свій знаменитий твір «Ніч ніжна» на мисі Антіб Французької Рів'єри, Клод Моне і Анрі Матісс присвячували Лазурному берегу свої картини, а Ернест Хемінгуей не раз приїжджав за натхненням до Ніцци. Рів'єра - це не тільки прохолодний подих вітру з води і береги, що потопають у зелені. Це особлива атмосфера легкості буття.
Для тих, хто знаходиться в пошуках останнього, RestOn рекомендує комплекс відпочинку "Дніпровська Рів'єра" і розповідає чому.
Локація
Комплекс розташований на Жуковому острові в Голосіївському районі Києва, і це унікальна щодо багатства флори і фауни природна пам'ятка в центрі міста.
Атмосфера й інтер'єр
Великому кораблю — велике плавання. Так і з "Дніпровською Рів'єрою". Площа ресторану — 350 квадратних метрів: зал на 50 осіб в сучасному стилі, банкетний зал в середземноморському стилі на 150 чоловік, позасезонна і літня тераси з розкішним видом на Дніпро. При такій масштабності приємно відзначити рівень опрацювання всіх параметрів — від взаємодії команд кухні і офіціантів (як в обслуговуванні окремого столика, так і під час заходів) до зовнішніх атрибутів оформлення.
Для найменших гостей є дитячий майданчик з батутом, гіркою, лабіринтами, ігровою зоною для малюків і старших дітей.
Ну і не можна не згадати про неймовірної краси панорамний вид, що відкривається з вікон ресторану.
Пляжний відпочинок
Один з небагатьох закладів в подібній категорії, який пропонує повноцінний пляжний відпочинок — з чистим піском, зручними лежаками, затишними бунгало і красивими черепашками.
Віддаєте перевагу не відкритій воді, а басейну? Є і така опція. Середня температура води — 28º С. Поруч з басейном добре повалятися на шезлонгу і випити коктейль.
А якщо ви фанат активного відпочинку, тут для вас теж знайдуться розваги — водні мотоцикли, катамарани і гірки.
Ціни:
- Шезлонг - 250 грн
- Ракушка - 650 грн
- Бунгало - 750 грн
Кухня
Шеф-кухар вирішив взяти за основу європейську кухню з її широким асортиментом риби і морепродуктів. І це здається більш ніж правильним — вийшло вишукано і водночас зрозуміло. В меню ви знайдете тартар з лосося, форшмак по-одеськи, фірмовий салат з креветками, рапани з устричним соусом, запечені мідії з Дор Блю, бебі-восьминоги з овочами, сібас зі шпинатом у вершковому соусі... З рибою і морепродуктами тут, здається, не подають тільки десерти. До речі, про них — в меню є морквяний торт, шоколадний фондан, тірамісу, штруделі і морозиво.
Для м'ясоїдів в меню теж знайдеться, чим себе потішити. Так, вам запропонують стейки на мангалі, качку з соусом теріякі, равіолі з індичкою, паштет з курячої печінки і ще багато смачного.
Для дітей також є окреме меню з пастою, паровою котлетою з індички, бебі-равіолі, какао і молочними коктейлями.
Must try:
- Рапани з устричним соусом - 295 грн
- Паста з морепродуктами - 325 грн
- Качка з соусом теріякі - 320 грн
- Скумбрія на мангалі - 95 грн/100 г
- Тірамісу - 160 грн
Коктейлі:
- Мохіто Екзотик - 100 грн
- Лонг Біч Айс Ті - 190 грн
- Маргарита - 160 грн
- Сангрія - 300 грн/1 л
До того ж...
Літній сезон порадує гостей комплексу приємними несподіванками. Серед них - нові меню і коктейльна карта, а ще спецпропозиції буднього дня:
- понеділок — пивний день (при замовленні однієї пляшки Erdinger - друга в подарунок; -30% на в'ялене м'ясо і пивні тарілки закусок);
- вівторок — день Prosecco (пляшка італійського ігристого всього за 290 грн);
- четвер — рибний день (-30% на всі рибні страви);
- келих ігристого за оренду шезлонга — з понеділка по п'ятницю.
Приходьте! І хто знає, може після відпочинку в "Дніпровській Рів'єрі", в вас теж прокинеться жага творити?