Повернувшись із "оглядин" одного з найкращих танцювальних ресторанів столиці - "La La Land" на Березняках, RestOn готовий розповісти про свої враження, зокрема про те, чому це місце сміливо можна вважати ідеальною банкетною локацією району.
По-перше, "La La Land" на Дніпровській набережній - найбільша банкетна локація Березняків на даний момент; по-друге, тут пам'ятають, що веселитися хочуть все - і малі велика - тому в ресторані обладнана простора дитяча кімната з лабіринтом і працюють запрошені аніматори.
Локація
Розташувався "La La Land" на Дніпровській набережній 7Е, в 5 хвилинах ходьби від ТРЦ Silver Breezе.
Через дорогу від нього розкинувся красивий парк, так що питання з тим, де реалізовувати «нагуляний» апетит можна вважати вирішеним. Хоча можна і навпаки: спочатку поїсти, а потім подихати свіжим повітрям.
Варто попередити, що на вигляд заклад не особливо впадає в очі, проте в літній період його легко помітити по літній терасі, оформленої по периметру квітами.
Концепція
Отже, тут акцент зроблений на кулінарних вишукуваннях європейської та грузинської кухонь, на м'ясі та рибі з відкритого мангала.
Друга відмінна риса - унікальна для проведення банкету комбінація самої локації, цінових пропозицій, розважальних можливостей. Розмістити і підготувати святкове меню для 110 осіб - легко, забезпечити розважальну програму у вигляді караоке, живої музики або dj-сети - буде зроблено, доглянути за дітьми - не питання.
Родинність закладу, до речі, варто розглядати як окрему перевагу, поза контекстом проведення великого свята. "La La Land" - він різний, в тому числі тихий і затишний. Ми, наприклад, були тут в обід неділі і особисто застали парочку сімей з дітьми.
Також хочеться відзначити в "La La Land" наявність того, що прийнято називати "професійним сервісом", який проявляється у всьому: акуратно складених серветках, начищених приладах, випрасуваній формі персоналу і його уважності до відвідувача.
Інтер'єр і екстер'єр
Про інтер'єр можна говорити довго - 600 кв.м площі зоновано на кілька різних за стилем приміщень: основний зал, барна локація, VIP-кімната, караоке, стилізована під бібліотеку курильня!
Щоб вразити ще більше, оцініть місткості різних зон: основний зал готовий прийняти 120 чоловік, барна локація - 36, караоке - 80 у вільній посадці, 60 - в банкетній.
Загальна риса в оформленні - грайливість тону, яка читається в елементах «стіни Менделєєва», іронічних написах, дощечках і інших декоративних вигадках.
VIP-кімната знаходиться за закритими дверима і розрахована на 12 чоловік. Особлива атмосфера забезпечена за рахунок дерев'яної оббивки стін, масивного столу і виду на Дніпро.
Більш того, в основному залі теж є secret place з видом на річку - столик для п'ятьох в невеликій ніші в лівому кінці залу. Цей же зал є найсвітлішим - за рахунок великої кількості денного світла і великої кількості зелені.
Меню
Описуючи кухню, вивести щось середнє складно - тут є як традиційні українські страви, так і кулінарні шедеври європейської та грузинської кухонь; багато м'яса і морепродуктів.
А ось про те, які страви найчастіше вибирають для банкету, ми вирішили розпитати у директора "La La Land", адже кому, як не йому, який організував не один десяток свят, знати про смакові пристрасті гостей.
З основного меню особливою популярністю у гостей користуються:
- Тарілка власних м'ясних специалітетов - 169 грн/230/30 г
- Тарілка італійських специалітетов - 195 грн/200/80 г
- Тарілка рибних специалітетов - 290 грн/240 г
- Брускетта з маринованим перцем і сиром Фетта - 49 грн/130 г
- Форшмак - 69 грн/100 г
- Грузинські рулетики з баклажанів з горіхами і гранатом - 95 грн/150 г
- Асорті пхали з горіхами - 99 грн/210 г
- Баклажани з сиром халумі, мікс-салатом, обсмаженими печерицями та медово-гірчичним соусом - 120 грн/235 г
- Хачапурі по-аджарськи - 120 грн/500 г
- Ламбада (теплий салат з телятиною і курячою печінкою, заправка на основі виноградного соусу) - 165 грн/235 г
- Не олів'є (тобіко, лосось, фірмовий срус) - 120 грн/160 г
- Фул хаус (листя ромен, обсмажене філе курки, авокадо, медово-гірчична заправка) - 150 грн/260 г
- Філе індички з соусом зі шпинату - 165 грн/190/110 г
- Свина рулька з яблуками - 55 грн/100 г
- Форель, запечена з овочами - 190 грн/160/140 г
- Шашлик з ошийка - 155 грн/200/135 г
- Люля-кебаб, свинина/телятина - 85 грн/150/50 г
- Грузинський лобіо з копченим беконом - 59 грн/200 г
- Стейк Рибай - 85 грн/100 г
- Стейк з мармурового сома - 120 грн/100/15 г
- Лосось на грилі - 99 грн/100 г
- Курча Табака - 188/95 грн/450 г
- Овочі на грилі - 75 грн/ 200 г
- Картопля з салом на вогні - 55 грн/240 г
Залежно від сезону меню доповнюється відповідними стравами. Мало не забули: для любителів гострих, а точніше гарячих вражень - вибравши столик в барной локації можна спостерігати за роботою кухаря на відкритому мангалі особисто!
Висновок:
День народження, весілля, хрестини, вдала ділова угода або просто чудовий настрій - "La La Land" впорається з будь-яким приводом і вашим побажанням. І зробить це весело, смачно і незабутньо!
Адреса: Дніпровська набережна, 7
Час роботи: з 12:00 до останнього гостя; караоке-зал: з 22:00 до 05:00
Автор: Христина Ольшанська, Фото: власність закладу
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Безкоштовний резерв столика в ресторанах Києва
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Банкетні зали Києва