Всього кілька днів залишилося до старту одного з наймасштабніших в Європі барних заходів - BAROMETER 2018. З 28 по 30 вересня в КВЦ "Парковий" буде максимальна концентрація експертів барної індустрії, профільних знань, авторських коктейлів, смачної їжі і всіх, хто має відношення до культурі напоїв. Представляємо докладний гід, що ж робити три дні на BAROMETER 2018.
Пити коктейлі
На територію бар-шоу переїдуть 23 бару з 11 країн, щоб готувати для гостей абсолютно нові коктейлі, створені спеціально для BAROMETER.
Хедлайнером BAROMETER 2018 стане кращий бар Азії і один з кращих в світі Manhattan з Сінгапуру. Коктейлі в меню цього бару різноманітні і багатогранні. Віскі, настояний на м'яті з тонкими нотками какао і щіпкою солі... І це тільки початок!
У барі Flying Dutchmen Cocktails з Амстердама ви зможете замовити приголомшливий рожевий коктейль з джином, рожевим вином, насиченим гранатовим сиропом, присмаком персика і висвітлюють нотами лимона і м'яти.
Фірмовий однойменний коктейль афінського бару Baba au Rum - це ковток свіжості, адже крім рому і трав'яного лікеру в нього входять свіже листя базиліка! Цей коктейль перенесе вас назад в літо.
Один з коктейлів в барі Little Red Door з Парижа здивує вас поєднанням трав, адже вермут і італійський гіркий лікер хлопці доповнили чебрецем і евкаліптом.
У барі Paradiso, який приїде з Барселони, вам запропонують коктейль з горілкою і пряними нотами кориці, імбиру і яблука.
Крім того, ви зможете спробувати коктейлі від барів: L'Fleur (Прага, Чехія), Hemingway Bar (Прага, Чехія), Jasper Johns Bar (Тель-Авів, Ізраїль), Embargo (Мінськ, Білорусь), «6/45» (Алмати, Казахстан), Simona (Єреван, Вірменія), Barmaglot (Алмати, Казахстан).
У меню кожного бару буде представлено до 5 коктейлів.
Україна на BAROMETER 2018 представлять бари з різних куточків країни: PR Bar (Київ), Zelda Bar (Одеса), «Шипучка» (Чернівці), Copper Head (Івано-Франківськ), Normal (Київ), S34 (Київ), «Пасаж Адлера 13 »(Тернопіль),« Стейкхаус» (Київ),«Нероби»(Київ), Vintage Bar (Київ), BAO (Київ).
Відвідувати лекції
Власники квитків категорії Premium зможуть відвідувати всі лекції великих гуру барної індустрії в 4 окремих залах. Головна сцена Star Stage розрахована на 1000 гостей! Провідним тут буде друг, амбасадор і особа BAROMETER - Кенджі Джессі. Кенджи - консультант по елітному алкоголю c 17-річним стажем, власник компанії NomuConsult. Він встановив 2 рекорди, занесені в Книгу рекордів Гіннеса: за проведення наймасштабнішого в світі уроку по коктейлів (1 774 чол.) І найбільша кількість людей у світі, одночасно готують коктейль.
Цього року головна тема бар-шоу - BORDERS. Спікери BAROMETER будуть багато говорити про межі, не тільки гендерних, вікових та географічних (хоча про них теж). Вони розкажуть, де межа між баром і рестораном і чи потрібна вона, пояснять, як не переборщити з інгредієнтами і смаками і відкриють гостям свої історії, кейси і секрети.
Крім лекцій на Star Stage також будуть представлені концепти зарубіжних барів. Команди барів поділяться своїми кейсами і розкажуть, яким повинен бути бар, щоб потрапити в рейтинг The World's 50 Best Bars.
Дегустувати напої
Якщо у вас квиток категорії Premium, то у вас буде можливість потрапити на професійні дегустації нових і легендарних напоїв: віскі, джина, рому, бурбона, вермуту, мескаля, горілки, абсенту, біттер.
Стежити за конкурсами барменів
В рамках BAROMETER проводиться ряд значущих професійних конкурсів. У цьому році їх цілих три!
28 вересня, в п'ятницю, перший день бар-шоу, відбудеться MONIN CUP UKRAINE, який проходить лише 1 раз в 2 роки. Переможець українського чемпіонату відправиться в Париж проявляти свій професіоналізм, представляючи Україну на чемпіонаті світового рівня.
29 вересня, субота, другий день BAROMETER Bar Show. У нас вперше відбудеться відкритий український етап Ultimate Bartender Championship за підтримки самого трендового солодового віскі Monkey Shoulder. Найголовніша відмінність UBC від більшості барних конкурсів - в ньому оцінюються саме професійні навички бармена, тобто Skills that pay the bills.
29 вересня, в суботу пройде регіональний фінал глобального конкурсу з 10-річною історією - BACARDI LEGACY GLOBAL Сocktail COMPETITION. Він дає можливість кинути виклик світовій барному спільноті і залишити своє ім'я в історії BACARDI.
Смачно їсти
На терасі КВЦ «Парковий» з приголомшливим видом на Київ традиційно буде розташована Food Zone. Тут свої фірмові страви готуватимуть Fry Me, Yummy Dogs, «Одіссей», Bistro Bistro, Slurp, Mr. Grill Hotdogs & Burgers, Rebra & Kotlety, «Нероби», а Sweet Book запропонує приголомшливі десерти. Тому кожен день можна складати собі нове меню. Від хот-догів і бургерів до Боул, супів, устриць і питаки.
Також на території бар-шоу працюватимуть 5 точок кави і чаю.
Вибирати барні аксесуари
У зоні виставки будуть представлені виробники барного обладнання та інвентарю, а також все, що має відношення до барної справи.
Прямо тут можна буде вибрати практично все, що потрібно для домашнього або професійного бару.
Гарно проводити час
У минулому році BAROMETER за три дні відвідало 15 тисяч гостей, для яких бари приготували 35 тисяч коктейлів. 74 спікера з різних куточків планети провели 57 лекцій і 39 дегустацій. Цього року BAROMETER розширює межі і ставить нові рекорди.
Не пропустіть головну коктейльну подія року!