28 серпня в Києві відбулося офіційне відкриття першого в Україні ресторану «Козловіца. Чеська пивна ».
Гості ресторану, що прийшли на відкриття, змогли повністю зануритися в атмосферу Чехії. Відповідно до старої чеської традицією, щоб тост за благополуччя «Козловіци» придбав особливу силу, необхідно було три рази стукнути келихами об стіл. Що з великим задоволенням і зробили запрошені гості: Макс Барських, Володимир Дантес, LuckOutClub і інші цікаві персони.
«У нашому ресторані все пронизане духом справжніх чеських традицій: інтер'єр, музика, пиво і, звичайно, чеська кухня, автентичність якої гарантує шеф-кухар з Чехії Йозеф Чупров», - зазначив у своїй вітальній промові генеральний керуючий ресторану Андрій Фесенко.
Для всіх бажаючих Йозеф Чупров давав майстер-класи з приготування традиційних страв чеської кухні, в центральному залі танцівниці навчали премудростям чеського танцю, а професійний гравіровщіка вирізав імена на певних гуртках.