Українська Барна Премія. Навіщо брати участь і хто визначить кращих?

У квітні 2019 року в Україні стартував перший рейтинг для барів та всього, що пов'язано з барною культурою - Українська Барна Премія. Організатори Премії розповіли про те, як з'явилася ідея проекту, навіщо барам і барменам варто брати в ньому участь, а також хто буде вибирати кращих у своїй справі. Читайте докладніше в матеріалі RestOn.

Українська Барна Премія. Навіщо брати участь і хто визначить кращих?

 

Як виникла ідея барної Премії?

Барна індустрія в Україні стрімко розвивається. Тільки за останній рік в Києві відкрилося більше 200 ресторанів і барів. Регіони теж не відстають. Всі заклади різні і прагнуть бути кращими у своїй справі. Тому поява Української Барної Премії можна вважати закономірним етапом розвитку індустрії.

Спеціалізовані галузеві рейтинги - це своєрідні "контрольні заміри" галузі. Вони не просто допомагають побачити загальну картину, розглянути тенденції і зрозуміти, хто ж кращий. Ще одне їх важливе завдання - стимулювати добросовісну конкуренцію, від якої виграють усі.

Хто може бути учасником Премії?

До участі запрошуються абсолютно всі заклади, які позиціонують себе як бар. Це може бути бар в готелі або в ресторані, коктейльний або тематичний - організатори постаралися охопити максимум категорій, щоб підкреслити все різноманіття барної індустрії.

Важливо: заклади можуть подавати заявки відразу в декількох номінаціях.

Які умови участі для номінантів?

Участь для номінантів безкоштовне. Представникам закладів, підприємств або барменам потрібно всього лише заповнити форму заявки і вибрати одну або декілька відповідних номінацій. Переможців визначить голосування.

Хто і як обиратиме кращих?

У кожній з номінацій будуть голосувати три групи: бари-номінанти, експерти і бренди. Кожна група вибирає свого переможця. Тобто, переможців у кожній категорії може бути три, а може - один (якщо номінанти, експерти і бренди будуть одностайні у своєму виборі). Інтрига!

Бари-номінанти, експерти і бренди мають право проголосувати за не менше п'яти і не більше десяти номінантів у кожній номінації, при цьому не менше 50% голосів у кожній номінації потрібно віддати за номінантів з інших регіонів. Так, наприклад, представники з Києва будуть голосувати за учасників з Києва, Харкова чи Вінниці і навпаки.

Хто може бути експертом?

Організатори запрошують подавати заявки всіх, хто так чи інакше має відношення до барної галузі. Це можуть бути власники або співробітники барів, ресторанів, готелів, алкогольних і інших компаній. Також експертами можуть бути журналісти, блогери і люди, які просто люблять бари і розбираються в барній культурі. Подати свою заявку для участі в якості експерта можна до кінця липня 2019 року.

Навіщо барам і барменам потрібно брати участь в Премії?

Бути учасником Української Барної Премії значить бути безпосередньо причетним до розвитку галузі, демонструвати свої досягнення і спостерігати за успіхами колег. Премія для барної спільноти - це своєрідний орієнтир, який показує чи в правильному напрямку ти рухаєшся. Крім того, це відмінна можливість для нових закладів перевірити свій потенціал. У цьому допоможе, наприклад, така номінація, як "Бар - відкриття року".

Бути номінантом Премії значить підвищити лояльність постійних відвідувачів і привернути увагу нових гостей. Організатори обіцяють знайомити аудиторію з барами з усієї України і розповідати про команди, які працюють в закладах-учасниках Премії. Підсумком Премії стане випуск "Барного гіда" - повноцінного путівника по українським барам, який буде оновлюватися і перевидаватися щорічно.

 

Перейти до реєстрації учасників Української Барної Премії

Повернутися до списку новин 14.05.2019
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: