Нарешті! В Києві з'явився перший справжній мексиканський стріт-фуд заклад – El Gordo. Зараз ресторан працює в тестовому режимі – кожен може відчути Мексику на смак, не перетинаючи кордонів.
Тут вперше в Україні готують страву з мексиканського кактуса Нопаль – тако нопалез! Також пропонують кесаділью, буріто, чурос, такітос (скручені в трубочку тако й обсмажені у фритюрі) та самий правильний гуакамоле. Для всіх тако використовують справжню мексиканську тортилью з кукурудзяного борошна! Все це можна спробувати за дуже демократичними цінами в яскравому та автентичному El Gordo в самому центрі Києва.
Ідейним натхненником закладу став сеньор Гордо з маленького містечка Тихуана – яскравий мексиканський дідусь-космополіт, який обожнює готувати національні автентичні страви Мексики. Як кажуть власники закладу, його мета – познайомити якомога більше українців з колоритом мексіканських страв та навчити їх розуміти свою улюблену кухню, трохи палку і таку наповнену різними смаками.
Офіційне відкриття El Gordo на Великій Васильківській, 16 відбудеться в червні.
В меню:
- тако від 36 грн (курка, яловичина, риба, креветки, кактус);
- буріто від 89 грн;
- фрі з доданками від 79 грн;
- кесадилья від 99 грн;
- чурос - 39 грн (зі згущеним молоком або вишневим соусом).
Адреса: вул. Велика Васильківська, 16.
Час роботи: з 10:00 до 24:00.