Шеф-кухар Єлисейського палацу Бернар Воссьон, протягом 40 років обслуговував перших осіб Франції, прийняв рішення піти у відставку. На цьому тижні 60-річний шеф приготував для нинішнього глави держави Франсуа Олланда свій останній обід, який включав краба з Ремулад з селери, стейк турнедос з грибами і листкове тістечко з малиною.
За спостереженнями французької преси, Олланд помітно додав у вазі за час перебування на посаді президента. Сам Воссьон в інтерв'ю зізнався, що всі перші особи Франції, для яких він готував, були гурманами, однак особливою пристрастю до гастрономічних вишукувань відрізнявся Жак Ширак.
На зміну Воссьону прийде його помічник Гійом Гомез, який пропрацював на кухні палацу 17 років.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Парижі відкрився ресторан, де готують тільки з комах
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хестон Блюменталь планує відкрити ресторан в Австралії