За багатьма перемогами стоять історії провалів, невдач, помилок і промахів, і ресторанний бізнес - не виняток. 19 грудня на ФакапResto шість рестораторів розгорнуть свій успіх зворотною стороною і розкажуть, як і де вони налажали на шляху до вершини. Вам адже теж, як і RestoPraktiki, набридли солодкі success stories?
ФакапResto - популярний світовий формат, який вперше в січні 2018 го RestoPraktiki інтегрували в ресторанну індустрію. 19 грудня вас чекає вже другий випуск епічних факапів від українських рестораторів.
RestoPraktiki запрошують всіх укушених громадським харчуванням повчитися на чужих помилках, посміятися від душі, поплакати і, звичайно ж, після кожної історії задати спікеру каверзні питання.
Спікери:
- Даша Малахова (натхненниця Kartata Potata);
- Олександр Варава (засновник закладів Varburger bar і BLACK SHEEP);
- Кирило Кисляков (засновник БарменДіктат, Торф, Склад);
- Станіслав Завертайло і Анна Завертайло (натхненники кондитерських Honey);
- Галина Фрунзе (співзасновник ресторану Under Wonder і міського кафе Вино и Люди).
Ім'я останнього спікера відкриють зовсім скоро!
ФакапResto - відмінна ідея провести вечір разом з друзями і колегами на одній ресторанної хвилі! Приєднуйтесь!
Коли: 19 грудня, 19.00.
Де: FEDORIV Hub, вул. Велика Васильківська, 5