Ви помічаєте, що їжа в ресторанах стає більш якісною та доступною. Якісний fast food, цілодобові сніданки, здорове харчування, в'єтнамська, корейська, мексиканська кухні, нові смаки, соуси і поєднання - все це активно приходить в Україну і розвивається поряд з класичною українкою кухнею.
Одні ресторани йдуть, інші з'являються, незважаючи на високу оренду. Особливо багато відкриттів в цьому році в регіонах. Ресторанний консалтинг став дуже затребуваною професією, у багатьох з'явилися можливості, але немає знань.
Де знайти рецепт ідеального ресторану, який би відповідав фінансовим запитам власників і виправдовував очікування гостей? Які вони - ресторани майбутнього?
На ресторанний форум Клубу Hoteliero запрошені іноземні та українські експерти, маркетологи і ресторатори з метою визначити вектор розвитку ресторанів в Україні і тенденції, які нас чекають в найближчому майбутньому.
Серед спікерів: Андрій Федорів (Київ), Юрій Колесник (Прага), Оскар Каваллері (Мілан), Олександр Мусатов (Київ).
24 жовтня. Київ. Premier Palace Hotel. Ресторанний форум: "Ресторани майбутнього. Як буде змінюватися ресторанний ринок в найближчі 5 років?".
9:00-10:00 Реєстрація.
10:00-11:00 "Ресторани майбутнього. 5 основних трендів", Андрій Федорів (Київ)
маркетолог №1 в Україні. Власник незалежної креативної компанії Fedoriv. П'ять років на керівних посадах в міжнародних агентствах Adell Saatchi & Saatchi, Bates Ukraine, Video International Ukraine, United Communications Group. Наймолодший переможець премії "Слід у рекламі" за свій особистий внесок в розвиток рекламного ринку (2007). Викладач маркетингу в Києво-Могилянській бізнес-школі з 2005 року. Голова правління Всеукраїнської рекламної коаліції (2012-2016 рр.).
11:00-12:00 "Як українські ресторатори відкривають ресторани за кордоном. Негативний досвід перших п'яти. Зміна концепту і робота над помилками", Юрій Колесник (Прага), ресторатор, засновник ресторанів Файна Фамілія, La Veranda Київ, La Veranda Прага, Babiccina Zahrada Прага.
12:00-12:30 Кава-брейк.
12:30-14:00 "Правила і основні елементи в побудові концепції для успішного ресторану на прикладах міжнародних брендів", Oscar Cavallera (Мілан),
всесвітньовідомий експерт і консультант c 30-річним досвідом роботи в сфері гостинності, а також індустрії їжі і напоїв. Його кар'єра почалася з роботи барменом в готелі Principe di Savoia (Milan), потім керуючим бару в готелі Gallia (Milan), керуючим кейтеринговій компанії показу мод Armani (Milan). У 1985 він заснував MK Consulting, компанію, яка надає консалтингові послуги в сфері маркетингових рішень в індустрії Food&Beverage. Серед його клієнтів: Starwood, Sol Melia, Valtur, Starhotels, Martini, Campari, Bacardi, Laurent Perrier, Illy, Lavazza, Barilla, Coca Cola, hotel Metropole (Venice), Venissa wine resort, Relais&Chateau Chateaux Monfort (Milan), Ferragamo hotels (Florence) and Altagamma foundation.Также Оскар є викладачем курсу Нового інтер'єрного дизайну, дизайну готелів і ресторанів в Politecnico University (Milan) і на курсах HoReCa Workshop Architecture&Marketing at Milano Business School. Останні 5 років він викладає маркетинг Food & beverage в місті Alma (Scuola Internazionale di cucina italiana) і в Ca 'Foscari Venice University. Як журналіст він пише для "Il Giornale" і "La guida dell'Espresso" та інших відомих італійських професійних видань. Він є директором Bar University for Sole 24 Ore. Здобув освіту магістра з барного менеджменту в коледжі Catering College of Blackpool (UK), навчався в Італії і Франції у напрямку гостинність і туризм.
Послідовний переклад з італійської мови.
14:00-14:30 Кава-брейк.
14:30-16:00 "Як будуть змінюватися ресторани в найближчому майбутньому. Що буде впливати на вибір гостей?", Oscar Cavallera (Мілан).
16:00-16:30 Кава-брейк.
16:30-17:30 "Технології управління рестораном, які треба вводити сьогодні, щоб успішно працювати завтра. Який наступний крок?", Олександр Мусатов (Київ), співвласник True Burger Bar і Hendrick's bar. Власник консалтингової компанії. Автор і розробник навчальних посібників для ресторанів. Тренер-консультант ресторанного бізнесу.
17:30-18:30 "Інновації в ресторанному бізнесі. Екосистема сервісів для ефективного досягнення цілей в довгостроковій перспективі", Андрій Янбухтін (Київ),
експерт в області Digital стратегії і впровадження інноваційних сервісів.
18:30 Фуршет.