Panna Pasticceria представила спеціальне меню сніданків "Парад Фрітелле"

Одне з найбільш фотографованих страв Києва, зірка Instagram - італійські оладки фрітелле - до початку вересня будуть доступні в Panna Pasticceria в 5-ти нових інтерпретаціях.

Останній місяць літа італійський ресторан-кондитерська Panna Pasticceria зустрів новим меню солодких сніданків "Парад Фрітелле". З серпня до початку вересня в Panna можна буде спробувати 5 нових варіантів фірмових оладок закладу - фрітелле, які подаються з теплим фруктовим або ягідним соусом і джелато на паличці.

Сезонне меню Limited edition - це класичні фрітелле з малиновим соусом і малиновим сорбетом на паличці, фрітелле з черносмородиновим соусом і смородиновим сорбетом, фрітелле з соусом з абрикос і абрикосовим сорбетом, фрітелле під теплим вершково-шоколадним соусом і ніжним динним сорбетом і фрітелле, просочені апельсиновим сиропом і политі теплим персиковим соусом з персиковим сорбетом на паличці.

"Наші фрітелле - це більше, ніж просто сніданок. Це справжня візитна картка Panna - то страва, на яке ходять спеціально, про який розповідають друзям і фото якого найбільше постять в соціальних мережах, - розповіла співвласниця Panna Катерина Романчук. - Ми вирішили порадувати всіх любителів наших фрітелле і стильною фуд-фотографії і в пік сезону фруктів і ягід запустили відразу декілька нових смаків. Спеціальне меню діє всього місяць, тому дуже рекомендуємо поквапитися".

Фрітелле - класичний італійський десерт, без якого не обходяться традиційні свята і карнавали. Традиції фрітелле сягають корінням в древній Рим - вже в 2 столітті до н.е. там смажили в олії солодкий хліб. Сучасні фрітелле - це щось середнє між пончиками і пиріжками без начинки, в Італії їх смажать в олії на сковороді. У кожному регіоні країни свої традиції і рецепти фрітелле.

Шеф-кухарі Panna Passicceria - Франческо по основному меню і Вінченцо Мантія по кондитерському напрямку - розробили для "Panna" оригінальний варіант фрітелле для сніданків відповідно до своїх уподобань українців. Оскільки в ресторані не дуже люблять смажене у великій кількості масла тісто (як класичні італійські фрітелле), рецепт видозмінили. Фрітелле в Panna - це оладки з дріжджового тіста, які смажать на практично сухій сковороді і поливають зверху фруктовим, ягідним, горіховим або карамельним соусом. Джелато на паличці зверху - ноу-хау італійських шефів, яке отримало визнання, всенародну любов, сотні фотографій в соціальних мережах і принесло Panna багато постійних гостей, які ходять саме на фірмові фрітелле.

Panna Pasticceria

Італійський ресторан, відкритий в квітні 2017 року і об'єднує три класичних формату італійських закладів: пастічерія (кондитерська), остерия (таверна) і джелатерія (кафе-морозиво). У кожного напряму свій шеф-сицилиец: авторство автентичних італійських страв належить Франческо через, класичні та сучасні італійські десерти створені кондитером Вінченцо Мантія, джелато-кухнею завідує маестро Сальваторе капелан - майстер джелато з 48-річним досвідом роботи.

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 11.08.2017
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: