30 жовтня в комплексі QUEEN по Набережному шосе, 25, що належить міжнародному холдингу Bulldozer Group, відбулося відкриття ресторану (second floor).
Шеф-кухар комплексу QUEEN - Володимир Болібрух і бренд-шеф мережі Bulldozer Group Ukraine - Сергій Юрчишин, спільно розробили меню, представивши європейську та італійську кухні, а також грецький крудо бар.
На другому поверсі комплексу, знаходиться дві відкриті шоу-кухні, де гості можуть спостерігати за процесом приготування страв, італійська та російська дров'яні печі (кухня відкритого вогню) і льодовик зі свіжими морепродуктами.
А гордістю меню ресторану, став бренд "BEYOND MEAT", який вперше представлений в Україні і який вже зараз називають їжею майбутнього. Рослиннt м'ясо неможливо відрізнити від звичайного м'яса і є на 100% веганським.
Їжа майбутнього "BEYOND MEAT" отримала підтримку таких як Білл Гейтс, Біз Стоун, Леонардо Ді Капріо і інших найбагатших людей, яким не байдуже майбутнє планети.
Відкриття відбулося в форматі GALA DINNER з запрошеним мішленівськbv шеф-кухарем ресторану l'Atelier de Joël Robuchon - Olivier Limousin.
Olivier Limousin був суддею в таких популярних телевізійних кулінарних шоу, як "Bon Appetit Bien Sur", "Cartes Postales Gourmandes", а також "Master Chef UK і Thailand".
З нагоди Gala Dinner, Olivier Limousin розробив ексклюзивне меню з 5 страв, які особисто і презентував гостям вечері.
Головним партнером вечора став - Будинок шампанських вин "Veuve Clicquot".
Серед запрошених гостей була відома українська телеведуча Катерина Осадча, танцюрист, суддя танцювального шоу "Танцюють всі" і член журі "Ліга Сміху" Влад Яма з дружиною, українська співачка Міша Романова, засновник девелоперської компанії Taryan Group Артур Мхітарян, власник бутіка Isaia Kyiv Олег Рижов і звичайно головним гостем вечора став президент холдингу Bulldozer Group, Олександр Орлов.