Ви чули новину? Одеситка Цаца оселилася на Подолі (вул. Набережно-Хрещатицька, 25), на місці ресторану "Samogon Fish Bar". У старовинному невисокому будинку на набережній Дніпра, адже де ще жити одеситці як не у води. Це місце так нагадує будинку на Малій та Великій Арнаутській, з внутрішнім двориком, де Цаца сушить білизну на мотузках, ви впізнаєте Одесу.
Одеський дворик - це чарівна родзинка ресторану "Цаца", де розташувалася літня тераса ресторану на 70 гостей. В основному ресторані три зали - основний, оранжерея і затишний банкетний зал на 14 гостей. У залах інтер'єр оформлений в дуже колоритному стилі, багато різних деталей - дерев'яна підлога, раритетні шафи і комоди, дуже багато зелені, дерев'яні столи і антикварні стільці.
Одеса - це коли тепло, весело і смачно. Це коли кожен день тобі готують: барабульку, рапани, мідії та, звичайно ж, цяцю - дрібну рибку, яку обсмажують до хрускоту і подають з різними соусів. А ще ікру з синенькі, каструльку борщу з домашнім салом, биточки з тюлечкі, плов з мідіями, домашній самогон і настоянки, м'ясо і рибу на вугіллі, яку в ресторані "Цаца" вам обов'язково принесуть із димком і золотистою скоринкою.
У Цаце багато гостей на обід, адже тут представлені повноцінні ланчі з страв по меню за дуже приємними цінами цінами. За два блюда з меню ланчів ви заплатите - 99грн, за 3 страви - 139 грн.
Цаца - це ресторан куди приходиш не тільки поїсти, а й відпочити. Це коли живий вокал і просто душевний вечір. Це коли дітям тут раді точно так же, як і дорослим, бо є дитяча кімната, няня і майстер-класи.
Загалом, Цаца чекає вас в гості - з приводу і без.
Рекомендуємо спробувати:
- фірмова Цаца з соусом дзаджікі - 69 грн;
- ікра з синіх - 85 грн;
- Балканський рибний суп - 125 грн;
- мезе з гарячою питою: форшмак, хумус, бабагануш, мезе з перцем, дзаджікі - 69/189 грн;
- хрустка барабулька - 155 грн;
- биточки з тюлечкі - 99 грн;
- рапани в вершковому соусі - 179 грн;
- Плов з мідіями - 135 грн;
- вафельний торт з солоною карамеллю - 79 грн.
Коли: з 12:00 до 24:00