На Подолі відкрився італійський ресторан Il Riccio, назва якого перекладається дослівно як «Морський їжак». Знайти «колючу» локацію можна за адресою Контрактова площа, 8.
Інтер'єр ресторану, як і його значна площа (800 м2) вражає унікальними поєднаннями: неприборканий вогонь великого каміна, зачаровує спокій акваріумів, тепло і затишок натуральної шкіри, шоколадні відтінки, велика кількість живої зелені. І все це в величезному приміщенні на 120 посадочних місць, історія якого налічує вже більше 200 років, а стіни буквально дихають історією і легендами.
Літня тераса ресторану (загальна посадка - більше 80) переміщує вас на блакитне узбережжя Середземного моря, даруючи гостям велика кількість сонячного світла вдень і романтичне зоряне сяйво вночі.
Меню ресторану складається з найпопулярніших італійських страв з яскраво вираженим ухилом на рибу і морепродукти. Тут представлено безліч морських делікатесів, починаючи від устриць і закінчуючи молюсками. Завдяки raw-бар, кожен гість ресторану Il Riccio може вибрати будь-який морепродукт на вітрині і замовити його приготування кухарям ресторану.
Що найкраще розкриває смак морепродуктів? Звичайно ж, гарне вино. У ресторані Il Riccio цей «напій істини» представлено майже в 500 варіантах.
Що спробувати з меню:
- Крудо з тунця з прозорим гаспаччо і щавлевим морозивом за 310 грн.;
- Томлений восьминіг з авокадо і крабовим морозивом за 350 грн.;
- Салат з крабовим м'ясом, авокадо і тропічним соусом за 470 грн.;
- Запечена качка в соусі сицилійського апельсина і маракуї за 690 грн.;
- Чізкейк з горгонзоли з рідкої грушею в мандарині і хрустким безе за 125 грн.
Адреса: Контрактова площа, 8.
Час роботи: з 12:00 до 24:00.