Новий тиждень - нова локація від ресторатора Діми Борисова! 20 серпня на Подолі (за адресою вул. Спаська, 5) офіційно відкрився третій в Києві Mushlya bar.
Від двох попередніх "сестер" нова "Мушля" відрізняється своїми масштабами. По-перше, заклад займає відразу 2 поверхи. По-друге, інтер'єр більш "ошатний", хоча в ньому збережені устричні стіни, дзеркала, мох і загальна стилістика.
Відкрита кухня, крижана вітрина з охолодженими морепродуктами і швидкість видачі страв (не більше ніж 10-ти хвилин) залишилися без змін.
Меню Mushlya bar на Подолі радує все так же свіжими морепродуктами і демократичними цінами на них, зберігаючи свою 1 EURO SEAFOOD BAR концепцію.
Устриці, креветки, кальмари, восьминоги, каракатиці по 39 грн., мідії по 49 грн., сендвічі з скумбрією (49 грн.) і з оселедцем (39 грн.), бургери по 39 грн., половина лобстера на грилі за 198 грн.
А ще в новому Mushlya bar можна спробувати оригінальний попкорн з морепродуктів (з мідій - 39 грн., з креветок - 49 грн.) і фріто-мисто за 59 грн. (Смажена в клярі риба ферінка і кальмари з соусом). Приходьте пробувати!
Адреса: вул. Спаська, 5.
Час роботи: з 10:00 до 23:00.