"Маркетинг ресторану: стратегія і тактика" від ТОП-менеджменту Діми Борисова (9 липня)

Маркетинг як Дима Борисов – це як? Будете розбиратися на курсі "Маркетинг ресторану: стратегія і тактика".

Маркетинг ресторану: стратегія і тактика від ТОП-менеджменту Діми Борисова (9 липня)

Команда ТОР-менеджменту Сім'я ресторанів Діми Борисова розповість все про те, як "маркетинг" працює зсередини, як відбувається управління процесами і як здійснюється ефективна комунікація з різними сегментами гостей.

Як втілювати сміливі проекти, закохувати в продукт і як не збожеволіти в мінливому світі digital-маркетингу.

Будете не тільки відверто спілкуватися, розглядати успішні і провальні кейси, але і отримаєте кілька практичних занять, навчитесь створювати фото/відео/текстовий контент, звісно, разом пообідаєте і вип’єте вина.

 

Курс включає:

  • 8 лекцій
  • практичні занняття
  • воркшоп з мобільної фотографії
  • творчу лабораторію
  • кулінарні майстер-класи
  • дегустації вин
  • індивідуальні консультації
  • обід та гала-вечерю

 

Ціна: 950 гривень

Кількість місць обмежено.

КУПИТИ КВИТОК

Повернутися до списку новин 03.07.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: