Ресторан "Веранда на Дніпрі" знову здивував своїх улюблених гостей. Шеф-кухар Сергій Башинський повернувся з сонячної Італії і привіз сюрприз! У ресторані на березі Дніпра він презентував окреме меню. У ньому - тільки італійські мотиви. Класичні салати і закуски, відмінний вибір пасти і різотто, страви з риби і морепродуктів, які зроблять ваш день особливим, і улюблений десерт.
Але цьому передувала ціла історія, а вірніше - справжня пригода.
Компанія друзів ресторану "Веранда на Дніпрі" вирушила в один з найзнаменитіших ресторанів Європи. Вони сиділи на італійській вуличці в "La Risacca Blu" і насолоджувалися смачними стравами, про які говорять багато. Там і познайомилися з двома братами - шеф-кухарем Джованні Кармель і його братом, офіціантом Джузеппе. Під час бесіди італійці дізналися про ресторан на воді в Києві.
Надихнувшись історією про нього, Джованні і Джузеппе захотіли познайомитися зі своїм українським колегою. Так і стався відеодзвінок, який з'єднав Мілан і Київ. Вже через добу Сергій Башинський прилетів в гості до кулінарів. Цілий тиждень він провів на кухні за приготуванням місцевих страв пліч-о-пліч зі знаменитим і любленим багатьма шефом Кармель.
Той, в свою чергу, розповів кілька секретів смачної пасти і різотто.
Тепер тальоліні з креветками, цукіні і кальмарів в томатному соусі, а також тальоліні з вонголе в білому винному соусі можна спробувати в ресторані "Веранда на Дніпрі". Хіт меню - тальоліні Кача е Пепе з чорним перцем. Саме ця паста є показником рівня майстерності шеф-кухаря: якщо сир не згорнувся, значить перед вами маестро!
Також ви зможете насолодитися омаром по-каталонски, а також Тюрбо в вершково-лимонному соусі з Ворчестер.
На десерт - крем-брюле, яке захопить кожного, хто його спробує. Вся родзинка полягає в одній маленькій хитрості. Це насолода, яка точно вразить!
Продукти, до слова, також привезені з Італії. Як і теплий, душевний настрій, який ресторан подарує кожному гостю.
Відкривайте для себе нові горизонти насолоди на березі Дніпра разом з рестораном "Веранда на Дніпрі"!