Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

Початок літа - саме час, щоб відправитися на пошуки ідеального морозива. Тільки натуральні інгредієнти, авторські подачі та смаки. Запам'ятовуйте паролі і явки для найсмачнішої дегустації цього сезону.

Vino е Cucina

Флагманський італійський ресторан зібрав в меню фестивалю 30 смаків - від класики до авторських. Найоригінальнішими можна сміливо назвати vegan-морозиво на кокосовому молоці в шоколадній шкаралупі і сорбет з томатної води з юзу, а улюбленим - фірмове морозиво "Vino е Cucina" у фруктах.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

CATCH

Яке морозиво повинно бути в меню головного seafood-ресторану столиці з найбільшою колекцією Шампані в Україні? Зрозуміло, з шампанським і морепродуктами. Сорбет Кир Рояль з Drappier Carte d'Or Brut або з чорнилом каракатиці та чорним кунжутом. Вибір очевидний - пробувати обидва і шукати своїх фаворитів.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Vero Vero

Знайомство з Міланом починається з аперитиву Campari, а знайомство з морозивом на головній терасі Подолу - з сорбета з грейпфрутом і тим самим бітером червоного кольору. Погодьтеся, такі зустрічі повинні трапляться почаще. Тим більш, що в меню Vero Vero більше 20-ти смаків морозива, нетривіальні поєднання і авторські подачі.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Trattoria Zucca

Хто б міг подумати, що між інгредієнтами існують свої взаємини. Паралелі в смаках провела сімейна тратторія Zucca. В меню фестивалю шоколадне морозиво з ромом, фісташкове з білим шоколадом і сицилійський апельсин в компанії ніжної меренги.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Piccolino

Італійський ресторан з найбільшим prosecco-баром в місті знайшов спосіб, як об'єднати улюблений напій літніх терас з обожнюваним ласощами. Сорбет з prosecco: в десерті заховано ігристе настрій, а його смак дуже освіжає. До слова, в Piccolino є й інші авторські варіації морозива, так що радимо не зволікати, а сміливо призначати зустріч вже сьогодні.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Bigoli

Інший погляд на улюблені ласощі в італійському ресторані Bigoli. Серед авторських подач точно є те саме, що може стати десертом мрії. Залишилося визначитися - це морозиво з фундуком або ж мільфей. Шанс повністю задовольнити цікавість теж є. Просто замовте дегустацію морозива і пазл складеться сам по собі.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Semifreddo

Сама назва ресторану означає улюблений італійцями десерт на основі морозива і вершків. Полуничне, горіхове або знакове семіфреддо "Карнавал" з шоколадною крихтою, смородиною і манго - для знайомства вибирайте будь-який, на цьому справа все одно не скінчиться. В меню фестивалю рекомендуємо звернути увагу на освіжаючий сорбет Gin Tonic, в подачі якого бере участь знаменитий коктейль. А справжнім foodies скуштувати морозиво з білих грибів.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Хуторець на Дніпрі

Ціла карта морозива з'явилася в меню ресторану "Хуторець на Дніпрі". Чи пробували ви коли-небудь морозиво зі смаком "бородинского хліба"? Тоді сміливо бронюйте столик. Пряна основа і автентичний смак з нотами кмину і коріандру. Але і це ще не все! Тут навіть коктейль "Кривава Мері" зуміли перетворити в морозиво. Все-таки спекотне літо і творча складова - відмінні союзники.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Кувшин

Якщо ви любите кавказьку кухню, то вам точно сподобається морозиво з халви. Улюблена східні солодощі перетворилася в смачний охолоджуючий десерт в меню ресторану "Кувшин". Особливим можна назвати морозиво з червоної смородини і йогурту мацоні. По-перше, воно без цукру, по-друге з дуже запам'ятовується смаком. А найцікавішим з винограду. Грузинське вино, морозиво з винограду, красива тераса в парку... щоб закінчити цей логічний ланцюжок потрібні тільки ви.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Zafferano

Заміський ресторан "Zafferano" відомий своїм умінням представити знайомі нам смаки в новій інтерпретації. Ця доля спіткала і морозиво. Солодкий банан тут з'єднали з гострим перцем чилі, а журавлину з медом. Є й інші варіації. Чого тільки вартий щербет з горіхами, цукатами і шоколадом. Щоб перепробувати все меню, вам знадобиться провести в Zafferano повноцінний вікенд. Що само по собі чудова ідея!

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Toscana Grill

З нагоди літа в ще одному заміському ресторані мережі la Famiglia зробили дійсно неординарне меню. Сорбет з Bellini з персиком - це не тільки освіжаючий десерт, але і відмінний аперитив перед основними стравами. З дитинства закоханим у ірис сподобається морозиво Caramello. А ось славу сміливо можна пророкувати незвичайного десерту з квіток бузку в макарунсе. Такого точно ніде не спробуєш! Як і той вже добре відомий сет морозива, якого дорослі чекають не менше, ніж діти літа.

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

 

Molto Bene

З морозивом вам не дадуть розлучитися навіть в аеропорту. У фестивальній пропозиції ресторану Molto Bene є порічкове на йогуртовій основі, м'ятне і сорбет з манго і каррі. Налаштуватися на смачні канікули з такими поєднаннями не складає ніяких труднощів. Будь ласка, пристебніть ремені, злітаємо!

Гра фантазії і смаків. Третій фестиваль морозива в ресторанах La Famiglia

Повернутися до списку новин 06.06.2019
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: