Мережа ресторанів "Руккола" відкриває сезон морепродуктів! Звичні салати, паста, закуски, піца і різотто звучать по-новому, якщо приготувати їх з мідіями, кальмаром, лососем або тунцем. В передчутті літа мережа ресторанів "Руккола" пропонує любителям риби та інших дарів моря спробувати нові позиції меню!
Ніжний смак морепродуктів добре відтіняє авокадо. Його кухарі ресторану додають до тартару і кладуть в салати з обпаленим тунцем і з кальмаром. Любителям незвичайних і яскравих смакових вражень рекомендуємо звернути увагу на Мідії з овочами і блакитним сиром у розділі закусок.
Легкі і малокалорійні морепродукти можуть виступати і в ролі ситного обіду. Сумніваєтеся? Тоді вас можуть переконати Обсмажений кальмар з овочами в сирному соусі, Філе лосося на грилі і Спагетті з мідіями!
Улюблена італійська кухня з морським відтінком варто того, щоб провести вихідні в Руккола!
Мережа ресторанів "Руккола"
Забронювати стіл: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93
https://reston.com.ua/catalog?q=rukolla