27 листопада у Києві в КВЦ "Парковий" відбудеться Creative Chefs Summit 2021. Щорічний професійний міжнародний саміт для шеф-кухарів та рестораторів, збере провідних шеф-кухарів з України, Данії, Бельгії, Іспанії та Великої Британії.
6 іноземних та 5 українських видатних шеф-кухарів виступатимуть на сцені в парі, задля максимальної адаптації світових трендів під локальний ринок, презентуючи гостям концепт TRANSFORMATION: Сила змін!
Creative Chefs Summit 2021: TRANSFORMATION — це переосмислення гастрономії, дослідження її глобальних трансформацій, пошук нових комбінацій та гнучких концепцій. Глибше вивчити тренди індустрії, перейняти топові практики та отримати новий досвід і натхнення, гості зможуть у виступах тих, хто приймає та вирішує виклики нашого часу!
В рамках міжнародного саміту для шеф-кухарів та рестораторів, у форматі майстер-класів та доповідей, виступатимуть видатні українські шеф-кухарі в парі з іноземними шефами зі світовим ім’ям:
- Міралі Ділбазі, шеф-кухар файндайнінг ресторану Mirali від Good Wine (Україна) та Дієго Прадо, R&D Chef, ресторан Alchemist 2* Michelin (Данія) з темою: "Успішний R&D для розвитку ресторану — дослідження продуктів, інновації, впровадження в меню".
- Елеонора Баранова, шеф-кухар Chef's Table Restaurant (Україна) та Бастер Тернер, прогресивний ритейл шеф-засновник Rooftop Smokehouse (Іспанія) з темою: "Проривний кулінарний ритейл від шефа. Від стартапу до поставок у найкращі мішленівські ресторани. Гастрономічний потенціал роботи з вугром, техніки копчення і в’ялення продуктів".
- Олександр Цвігун, шеф-кухар ресторану Kommuna Kitchen (Україна) та Ніколас Декльодт, найкращий вегетаріанський шеф року від гіда Gault & Millau, ресторан Humus x Hortense 1* Green Michelin (Бельгія) і Каролін Бертен, шеф-сомельє по роботі з травами та овочами, ресторан Humus x Hortense 1* Green Michelin (Бельгія) з темою: "Трансформація овочів — від поля до тарілки. Сухе визрівання овочів та техніки роботи з рослинами й коренеплодами. Пейрінг з алкогольними та безалкогольними напоями на основі овочів".
- Айк Вейшторт, шеф-кухар ресторанів KAMA Restaurant та ZIA при 5* готелях Fairmont Grand Hotel Kyiv, Riviera House Hotel (Україна) та Оллі Дабу, співзасновник та виконавчий шеф-кухар, ресторан HIDE 1* Michelin (Велика Британія) з темою: "Екосистема файндайнінг ресторану — від високої кухні до страв на доставку. Хіти з меню Hide Above, Hide Ground, Hide Delivery".
- Станіслав Завертайло, співзасновник та CEO кондитерської Honey та Zavertailo, (Україна) та Чаві Донай, найкращий шеф-кондитер світу 2020 за версією The Best Chef Awards, ресторан Lasarte 3* Michelin (Іспанія) з темою: "Розробка та інтеграція знакового десертного меню у ресторані".
Creative Chefs Summit — це платформа професійної комунікації, де найвидатніші шеф-кухарі продемонструють свої кулінарні шедеври та допоможуть досягти вершин у сфері гастрономії. Приєднуйтесь до глобальної трансформації світу кулінарії на Creative Chefs Summit 2021. Сила у змінах!