21-22 березня в Києві відбувся великий практикум з ефективного управління рестораном

21-22 березня в Києві пройшов практикум журналу "Ресторатор" для власників ресторанного бізнесу, директорів, керівників і менеджерів, спікерами на якому виступили експерти ресторанної сфери Сергій Пономарьов, Ганна Каткова, Євген Пластун, Оксана Марусич і Олександр Мусатов.

21-22 березня в Києві відбувся великий практикум з ефективного управління рестораном

 

Одні з кращих фахівців ринку з управління ресторанним бізнесом поділилися своїм досвідом і розповіли учасникам про ефективний менеджмент кухні, залу і бізнесу в цілому. Працюючи з найбільшими і успішними компаніями, спікери розкрили секрети роботи з гостем, контролю собівартості, що працюють KPI співробітників, перевірені алгоритми і інструменти.

Засновник Ponomarev Chefs Academy і ресторанно-консалтингової компанії Artichoke Сергій Пономарьов представив слухачам доповідь про ефективне управління кухнею. Сергій розповів про те, що входить в поняття "Управління кухнею", хто такий шеф-кухар і яка його роль в управлінні, дав рекомендації про те, як підібрати шеф-кухаря, оцінити його ефективність, як мотивувати співробітників, як впливати на фудкост ресторану і які KPI необхідні для шеф-кухаря.

Потім була доповідь від співвласника True Burger Bar і Hendrick's Bar Анни Каткової, яка поділилася досвідом визначення ідеального food cost в ресторані, розповіла про прямий і непрямої собівартості, дала керівництво на тему календаря звітів і ABC-аналізу меню.

21-22 березня в Києві відбувся великий практикум з ефективного управління рестораном

 

Керуючий рестораном "Улюблений дядько" Євген Пластун виступив з доповіддю на тему "Робота з гостем" під час якого розповів про роботу зі скаргами і конфліктами, як підібрати ідеальний персонал для ресторану, комунікувати з гостем і працювати з негативними відгуками.

Найемоційнішим виступом стала доповідь від сертифікованого бізнес-тренера, коуча і експерта по сервісу Оксани Марусич, яка, як завжди, зарядила слухачів позитивним мисленням на тему конфліктів і комунікація всередині команди і з гостями.

Завершив дводенний інтенсив Олександр Мусатов, співвласник True Burger Bar і Hendrick's bar, розробник унікального проекту зі стандартизації ресторанів, автор підручників, а також автор і ведучий семінарів для ресторанного бізнесу. На майстер-класі Олександр поділився випробуваними на практиці інструментами організації роботи закладу та створення неформальних функціональних обов'язків керуючого рестораном.

21-22 березня в Києві відбувся великий практикум з ефективного управління рестораном

 

Завдяки практикуму слухачі отримали найцінніші поради для ведення бізнесу та досягнення вагомих результатів, якими користуються провідні компанії України. Спікери не просто розповіли, що потрібно робити, а пояснили, як на практиці добитися потрібного ефекту в найкоротші терміни.

Компанія "Ресторатор" дякує спікерам, учасникам та партнерам за насичений і корисний івент!

Повернутися до списку новин 29.03.2019
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: