Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

Через пару років після відкриття Paul на Ярославовому валу, на початку березня на вулиці Городецького з'являється ще один заклад легендарної французької мережі.

RestOn впевнено заявляє: місце стане таким же популярним, як і його молодший побратим. Тому що тут відмінні булочки і десерти, затишний інтер'єр і something magic in the air.

Інтер'єр

Ресторану притаманний фірмовий мінімалізм: великі вікна, стриманість в кольорах і декорі, прості геометричні форми.

Особливе місце в закладі займає вітрина з десертами і випічкою. Вона знаходиться в стороні від основного залу, що зручно, якщо ви вирішили забігти за круасаном і кави в форматі take away.

 

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

 

Меню

Про головне - хліб: на будь-який смак і колір, він иробляється вручну, без використання стабілізаторів і підсилювачів смаку.

Улюбленець публіки - круасан - представлений в декількох варіаціях: класичний (55 грн), з малиною і заварним кремом (68 грн), мигдальний (70 грн); поруч з ним на вітрині можна знайти подушку з шоколадом (56 грн), равлика з родзинками (56 грн), англес з яблуком/абрикосом (78 грн).

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

Від десертів розбігаються очі, хочеться всього і відразу: макаронів, еклерів, тарталеток, ось того тістечка з лічі та маракуйей або Медовик... У кондитерських не буває легко - це факт!

Вище за усілякі похвали в Paul також ранкове меню. Радує своєю різноманітністю: одних страв з яєць більше десятка, ще є вафлі, тости, млинці, сирники, каші і дитячі порції.

 

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

Нове місце: ресторан-пекарня Paul на вулиці Городецького

 

Для швидкого перекусу рекомендуємо звернути увагу на киши (з куркою і грибами, сьомгою і брокколі, козячим сиром і цибулею порей), сендвічі (наприклад, з яйцем і руколою, ростбіф і солоними огірками, запеченої сьомгою і томатами) або шепардські «пастуші» пироги (з картоплею, гречкою, картоплею і рибою).

На рівні з випічкою візитною карткою ресторану можна вважати ліонський цибульний суп з сиром - густий, наваристий. Подобається навіть тим, хто цибулю не любить.

Блок гарячих страв - класика європейської кухні: лазанья, паста, різотто, fish and chips, філе міньйон з білими грибами, печінка з полентой і овочами, котлетки з судака, сьомга з соусом тартар.

 

Must try:

  • Яйця пашот з авокадо і запеченим помідором - 170 грн.
  • Ліонський цибульний суп - 85 грн.
  • Киши - від 125 грн.
  • Сендвічі - від 97 грн.
  • Ніжка конфі з гречкою і качиними пупками - 295 грн.
  • Міні-еклери - 39 грн.

 

Адреса: вулиця Городецького 6.

Час роботи: пн-сб з 8:00 до 22:00, нд з 8:00 до 21:00.

 

Автор: Христина Ольшанська; Фотографії: власність закладів
Заклад
20.03.18
8930
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: