Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Магія білого і червоного: історія про вино в ресторанах Києва

Вино - це рідке золото для кожного гастрогурмана. Магія його смаку заворожує, а кожен келих - розповідає свою історію і зберігає власні таємниці. RestOn прислухався, почув і ділиться ними з вами, дорогі читачі, в новій добірці!

 

IL RICCIO

Сімейний ресторан у самому серці старого Подолу, який пропонує гостям страви різних регіонів Італії, свіжу рибу і морські делікатеси. У перекладі з італійського IL RICCIO означає "морський їжак" - саме тут ви можете спробувати цей рідкісний спеціалітет.

Вино - найкраща компанія для вишуканих страв, тому асортимент "напою істини" в IL RICCIO вражає своїм розмахом і якістю. Винна карта зібрала найкращі вина з усіх 20-ти регіонів Італії, а також інших країн світу.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: Контрактова площа, 8.

Коли: з 11:00 до 24:00.

Середній чек: 900 грн.

Vino e Cucina

Це енциклопедія вина в центрі Києва з традиційною італійською кухнею, прекрасним обслуговуванням і атмосферою відпочинку. Власна винотека Vino e Cucina налічує більше 1000 різновидів вина, а також 50 видів граппи і 100 видів ігристих і шампанського.

Професійні сомельє ресторану допоможуть не загубитися у величезному виборі і підберуть ідеальний напій до обраної вами страви.

Меню ресторану зібрало в собі традиційні страви італійської кухні. Особливо рекомендуємо спробувати пасту, адже її готують у ресторані без додавання вершків. А ще в Vino e Cucina є власна сирна лавка, де можна придбати оригінальні сири з Італії, Нідерландів, Іспанії, Швейцарії та т.д.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: вул. Січових Стрільців, 82.

Середній чек: 800 грн.

Коли: з 08:00 до 24:00.

CATCH

Як "зловити" гастрогурмана? Просто приведіть його в ресторан CATCH. Тут представлений найширший вибір риби і морепродуктів, а ще 130 видів шампанського і більше 200 видів білого вина з Франції, Австрії, Італії, Греції, США і т.д.

Чудова новина: всі вина в ресторані CATCH продаються за цінами винних бутиків, серед них дуже багато ексклюзивних позицій для Києва і не тільки. Окрему увагу тут приділили бургундським винам - особливо найкращих років легендарного будинку Bonneau du Martray.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: вул. Володимирська, 12.

Коли: з 11:00 до 24:00.

Середній чек: 1500 грн.

QUEEN

Локація з шикарним видом на Дніпро від всесвітньо відомого ресторанного холдингу Bulldozer Group. Місце для тих, хто звик відпочивати по-королівськи і не готовий йти на компроміси з власним смаком. Та й навіщо це робити, якщо можна отримати все?

На чолі кухні - шеф-кухар Володимир Болібрух, який дивує гостей авторськими стравами, а також українською та японською кухнями. Ну, а зробити смак кожної страви ще глибшим допомагає шеф-сомельє Максим Ісаков, який знайде для вас ідеальний напій серед безлічі прозицій винної карти ресторану QUEEN.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: Набережне шосе, 25.

Коли: з 17:00 до 24:00, пт і сб з 17:00 до 02:00.

Середній чек: 1500 грн.

Beef Meat&Wine

Вино і м'ясо - це як небо і сонце: одне без іншого в принципі можливо, але навіщо? Так що якщо ваша любов до стейків і вина така ж сильна, як у нас, приходьте в Beef Meat&Wine.

Локація працює майже 10 років, вже не раз завойовувала звання кращого м'ясного ресторану України, а також володіє премією Wine Spectator. Так що, як випливає з назви ресторану, м'ясо і вино тут дійсно "співають" свою гастрономічну симфонію в унісон.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: вул. Шота Руставелі, 11.

Коли: з 09:00 до 24:00.

Середній чек: 900 грн.

Причал

Панорамний ресторан "Причал" який пропонує гостям все найкраще, зібране з різних куточків земної кулі. Локація ідеально підходить для романтичних побачень, ділових переговорів, сімейних святкувань та корпоративних урочистостей.

Тут завжди можо знайти дивовижне і ексклюзивне - це правило стосується як меню, так і винної карти закладу. І перше, і друге приємно порадує гурманів своїм смаком, якістю і гармонійними поєднаннями.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: Набережне шосе, 11.

Коли: з 12:00 до 24:00.

Середній чек: 600 грн.

Saperavi

Сапераві - це грузинський сорт винограду, з якого роблять однойменне червоне вино. На честь нього в Києві названий ресторан з шикарним вибором грузинського вина, який розташувався в самому серці Києва.

В "Saperavi" шанують грузинські традиції і несуть відповідальність не тільки за якість страв та обслуговування, але також за культурну цінність Грузії. Так що страви безсумнівно приємно порадують цінителів грузинської кухні своєю подачею та смаком, як власне, вино і чача, котрі тут не закінчуються ніколи!

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: вул. Михайла Грушевського, 1в.

Коли: з 12:00 до 24:00.

Середній чек: 550 грн.

DOM №10

Ідеальне місце для сімейних і дружніх обідів, романтичних вечерь, камерних свят і великих банкетів. Це локація з власною історією і атмосферою, яка зберігає в собі таємниці сім'ї скульптора, який жив тут в XIX столітті.

Концепція меню - це comfort food - меню для емоційного комфорту. Шеф-кухар Георгій Шаруєв пропонує гостям популярні страви у авторському виконанні. Велика енотека DOM №10 дає можливість розкрити смак страв абсолютно по-новому. Тут зібрані вина з різних країн світу - кожен знайде “своє” вино.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: вул. Спаська, 10.

Коли: з 09:00 до 23:00, сб і нд з 10:00 до 23:00.

Середній чек: 600 грн.

Toro Blanco grill&wine

Оскаржити гастрономічну перемогу тандему риба/морепродукти і вино може тільки food-пара м'ясо і вино. Якщо ви в числі тих, хто віддає перевагу другому варіанту, приходьте в Toro Blanco grill&wine.

Це місце, де люблять гарячі стейки і холодне вино. Щоб розкрити смак м'яса, в ресторані використовують камеру сухого визрівання. Ну, а для того щоб максимально підкреслити смак готової страви - підбирають вино!

Винна карта містить елітні моносорти вин, які можна придбати за прийнятною вартістю, так як ціни в ресторані мало чим відрізняються від цін даних напоїв в роздрібній торгівлі.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: вул. Трускавецька, 6А (ЖК River Stone).

Коли: з 14:00 до 24:00, сб і нд з 12:00 до 24:00.

Середній чек: 450 грн.

Corvina

Ресторан на Оболоні Corvina пропонує гостям страви італійської кухні. Тут вас порадують своїм смаком тосканська піца, різотто, традиційні закуски і ін. А справжнім гастрономічним подарунком для ласунів і не тільки стануть авторські десерти.

Corvina - сорт винограду, який використовують у якості основи для італійських вин. У ресторані, названому на честь винограду, є дві винні кімнати, а також досвідчений сомельє, який зробить пошук "свого" вина простою і приємною справою.

Магія білого і червоного: винні історії в ресторанах Києва

 

Де: пр-т Героїв Сталінграда, 4а.

Коли: з 12:00 до 24:00.

Середній чек: 700 грн.

 

Автор: Світлана Єфимець; Фото: власність закладів
Підбірка
14.10.19
221
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Скористуйтесь нашими сервісами

reserv_icon
Безкоштовне бронювання столика в ресторанах Києва
Резерв
reserv_icon
Замовлення банкетних залів в Києві
Замовити
comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: