Скромне одеське застілля не те, де мало страв. Це коли за столом зібралося не більше шістьох. Але і це відмінний привід відсвяткувати зустріч. В одеському ресторані "Риба у Вогні" вам і правильну комбінацію страв "в стіл" підберуть і пляшку вина саме до них презентують.
Почнете з одеських закусок. Беріть будь-які, але не більше чотирьох. Далі підуть три легких салати. З тунцем, з авокадо і креветками і чорноморський олів'є - з рапанами, але без картоплі. І це тільки початок, адже в печі вже набралися аромату чотири дюжини мідій з Переправи в винному і в крабово-вершковому соусі і ікряники з соусом дзадзики.
У фіналі велика тарілка чорноморської риби (1,2 кг), обсмаженої до хрускоту в кукурудзяній муці. Ресторан "Риба у Вогні" запевняє, вам буде що обговорити після такої вечері по більш, ніж демократичною ціною в 3233 гривень на всіх.
В меню:
- Закуски на вибір 4 шт - 98 грн кожна;
- Салат з тунцем - 338 грн;
- Чорноморський олів'є - 176 грн;
- Салат з креветками, авокадо і руколою - 346 грн;
- Дві дюжин мідій з Переправи в винному соусі - 286 грн;
- Дві дюжини мідій з Переправи в крабово-вершковому соусі - 286грн;
- Велика тарілка чорноморської риби (всі позиції з розділу "Риба Чорноморська") - +1266 грн;
- Одеські ікряники з соусом дзадзікі - 143 грн;
- Пляшка вина в подарунок.