Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Премія Сіль 2017 представила незалежний склад Журі

Стартував III етап Премії СІЛЬ 2017 - Оцінка Фіналістів незалежним складом Журі Премії.

Премія Сіль 2017 представила незалежний склад Журі

Журі Премії СІЛЬ 2017 - професійна група експертів, завдання яких відвідати всі ресторани-фіналісти Премії і оцінити закладу по 4 блокам: "Кухня", "Сервіс", "Атмосфера" і "Спеціалізація".

Журі Премії складається з 20 осіб, які діляться на 5 груп: шеф-кухарі, сомельє, експерти, медіа, переможців Премії.

У період з 20 серпня по 20 листопада вони за допомогою таємного відвідування оцінять кожен ресторан-фіналіст.

Членам журі необхідно оцінити не менш однієї страви (напою), яке відповідає спеціалізації закладу і за підсумком відвідування внести оцінки в розгорнуту онлайн-Анкету з чеком.

Оцінки всіх членів Журі по кожному ресторану підсумовуються для виведення підсумкової оцінки Фіналіста, шляхом визначення середнього арифметичного значення.

Повний список Журі Премії Сіль 2017 можна подивитися на сайті.

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 20.09.2017
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: