Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Пізнайте всі грані м'яса в мітерії "Здоровий Глузд"

Зовсім скоро в самому м'ясному ресторані Києва буде запущено нове, кардинально міняюще ваше уявлення про м'ясні страви, меню. У ньому буде представлено 10 авторських страв від Євгена Клопотенко, нового бренд-шефа "Здорового глузду".

Пізнайте всі грані м'яса в мітерії Здоровий Глузд

Євген розробив власне креативне меню, в стравах якого присутні незвичні смакові поєднання і нетрадиційна подача. Концепція нового меню пропонує гостям закладу поглянути на м'ясо абсолютно іншими очима. Крім того, приступити до прийому їжі відвідувачам ресторану вдасться не відразу, адже кожна позиція з оновленого меню передбачає особливий підхід до вживання страви. Зокрема, гостям "Здорового глузду" запропонують косулю, яка подається з соляним каменем і варенням з шишок; перепілку на реанімаційному столі з хірургічними інструментами; м'ясний десерт, за який доведеться віддати душу дияволу, і багато іншого, що безумовно не залишить байдужим жодному любителю м'яса.

Пізнайте всі грані м'яса в мітерії Здоровий Глузд

"Не чекайте звичайної їжі - всі страви авторського меню будуть на грані "здорового глузду". Спеціально для мітерії я розробив нове меню у власному стилі: божевільне і "кришезносне". Меню, через якого ви позбудетеся дару мови - як від смаку страв, так і від їх подачі!", - коментує свою розробку кулінарний експерт Євген Клопотенко.

Авторські страви від шеф-кухаря "Здорового глузду" будуть доступні в кінці вересня. Стежити за новинами і оновленнями можна на сторінках Євгена Клопотенко і ресторану "Здоровий Глузд" в Facebook і Instagram.

Євген Клопотенко - кулінарний експерт, засновник Гастромастерской Confiture, випускник французької кулінарної школи Le Cordon Bleu, переможець телевізійного кулінарного шоу, автор онлайн-курсу по кулінарії "Мислити як кухар" і капітан збірної України по поліпшенню культури харчування.

Пізнайте всі грані м'яса в мітерії Здоровий Глузд

"Здоровий Глузд" - заклад в новому для столиці форматі мітерії. Незвичайна назва походить від англійського слова meat - "м'ясо", відображаючи концепцію ресторану. У закладі пропонують м'ясні страви, приготовані за рецептами, які зібрані з різних куточків світу.

 

Ресторан "Баркас. Fish&Grill"

Адреса: вул. Володимирська, 49А

Знижка за резерв від RestOn: -10% на все замовлення

Забронювати столик: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93

reston.com.ua/catalog/barkas

 

ЧИТАЙТЕ БІЛЬШЕ НОВИН РЕСТОРАННОГО СВІТУ

Повернутися до списку новин 22.09.2017
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: