Нове місце (Київ): українська кухня без стереотипів у закладі "100 років тому вперед"

Ресторан, що поєднує українські традиції та сучасні технології, відкрилось на Володимирській поруч з Андріївським узвозом. Щоб розробити меню, шеф-кухар Євген Клопотенко звернувся до істориків та науковців, щоб отримати дані про історично вірні гастрономічні віяння в Україні у минулому.

Нове місце (Київ): українська кухня без стереотипів у закладі 100 років тому вперед

У меню не буде банальних та звичних страв: тут акцент на локал фуд із сучасними методами обробки. Хоча гостям України радо подадуть борщ та вареники з м’ясом у прочитання шефа. Для цього варто зробити замовлення англійською.

 

Де: вул. Володимирська, 4

Коли: з 10:00 до 23:00

Повернутися до списку новин 21.03.2019
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: