Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Нове меню від шефа в ресторані "Almondo Restaurant&Club"

У ресторані "Almondo Restaurant&Club" презентували нове меню від шеф-кухаря Андрія Бондаря. За словами Андрія, найскладніше і в той же час приємне - знайти натхнення. Серед вчителів Андрія - Андре Пельтре і Олександр Алфимов.

Нове меню від шефа в ресторані Almondo Restaurant&Club

Для створення нових страв кулінар керувався поєднанням легкості смаку і витонченості подачі, а також врахував світові гастрономічні тренди.

Так, наприклад, у весняно-літній сезон в Almondo ідеально спробувати закуски - брускетту з пармою і козячим сиром або, наприклад, паштет з качиної печінки з ягідним джемом. На особливу увагу заслуговує тартар з лосося з соусом Тосазу. Азіатські традиції втілилися в салаті з запеченої качки зі сливовим соусом по-китайськи, запеченому ролі зі спайсі вугром.

Світові традиції і особливий смак - в стейкі Шатобріан з пюре з батату.

Обов'язково спробуйте авторські десерти - крем-брюле з чорною смородиною і карамеллю, а також баноффі з вишнею.

Повернутися до списку новин 14.05.2019
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: