Хіба можна уявити італійську вечерю без мішечка Буррати, а піцу - без довгих ниточок Моцарелли? Спробувати автентичні сири цієї сонячної країни можна в ресторані "Spezzo на Льва Толстого".
У своїй сироварні ресторан варить чотири види свіжого сиру:
- Моцарелла - класика, без якої не було б італійської кухні. Її ніжно-молочний смак і дивовижна текстура чудово поєднуються з м'яким білим вином.
- Буррата - легендарний сирний мішечок з кремовою начинкою.
- Рікотта - вершкова і повітряна текстура роблять її ідеальним інгредієнтом або супроводом до десерту.
- Страчателла - сирні ниточки в злегка солонуватих вершках. Відміно з колоритним салатом і келихом улюбленого вина.