Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

Про смаки спаржі не сперечаються! Безумовно, кожен вид має свої переваги. Спаржа соковитого зеленого кольору добре обласкана сонцем, злегка гірчить і вкрай апетитно хрумтить. Біла - зовсім молода і дуже ніжна. А ось фіолетова - дійсно, практично міфічна. Мріяти про неї можна цілий рік, а пробувати тільки навесні.

Vino е Cucina

У ресторані "Vino e Cucina" сезон спаржі завжди понад очікувана подія. Аромат, смак, вітаміни і візуальна привабливість - цей інгредієнт наповнює гастрономічним змістом кожне зі сполучень.

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

 

В меню:

  • Тальоліні зі спаржею та її вічним супутником, лимонним соусом;
  • З козячим сиром і фундуком;
  • З м'ясом краба і голландським соусом.

 

Semifreddo

У квітні навколо спаржі обертається вся гастрономічна Європа. Хвиля спаржевої весни відмінно подалася ресторану "Semifreddo". Запечена, на грилі і навіть у вигляді морозива. Пропустити таке рішуче неможливо!

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

 

В меню:

  • Різотто зі спаржею та креветками;
  • Запечена під сиром пармезан;
  • Морозиво зі спаржі.

 

Bigoli

Те що спаржа хороша - віриться легко, особливо в ресторані "Bigoli". Тут її делікатний смак представлений відразу в трьох напрямках: гастрономічному, по-італійськи домашньому і вкрай талановитого авторському.

Вибирайте свій шлях і не забувайте, що найкращим супроводом буде, звичайно ж, винне.

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

 

В меню:

  • Спаржа з ​​овочевою сальсою і тертим яйцем;
  • Гаспачо з білої спаржі;
  • Різотто Bianca зі спаржею і прошутто ді Парма.

 

Piccolino

Інгредієнт абсолютної свіжості, вкрай комфортно спаржа відчуває себе в меню ресторану "Piccolino". Причин на те об'єктивно дві: різноманітність поєднань і найбільший вибір prosecco в місті. Обід або вечеря в такій компанії - суцільне задоволення.

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

 

В меню:

  • Равіолі з рікоттою і зеленою спаржею;
  • Лазанья зі спаржею та беконом.

 

Хуторець на Дніпрі

Меню нового сезону української спаржі в ресторані "Хуторець на Дніпрі" викликає особливу гордість. По-перше, воно неймовірне красиве, відповідно апетит з'являється миттєво. По-друге, що запам'ятовуються. У рецептах беруть участь знайомі інгредієнти, але смаки виходять абсолютно несподівані.

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

 

В меню:

  • Тартар з ягняти з гарніром зі спаржі;
  • Салат зі свіжих овочів і спаржі з м'яким козячим сиром;
  • Філе качки з хрусткою спаржею і брусничним соусом.

 

Trattoria Zucca

У маленької сімейної тратторії згадали про легендарне минуле головного овоча весни. Цей делікатес однаково був обожнюючим як монархами, так і їх підданими. Соковита і хрустка, в меню Zucca вона вийшла просто віртуозно!

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

 

В меню:

  • Крем-суп зі спаржі;
  • Разом з філе палтуса;
  • У піці.

 

Toscana Grill

Готувати спаржу - глибоко надихаючий процес.

Їй легко піддається поєднання з равіолі або піцою. Але те, як вона взаємодіє з м'якими сирами і спеціями - зовсім окрема історія. І щоб в ній розібратися, варто відправитися в заміський ресторан "Toscana Grill".

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

 

В меню:

  • Буррата зі спаржевим кремом;
  • Запечена з сиром Рікотта;
  • З лососем на грилі і пастою фрегола.

 

Кувшин

Початок весни завжди має в своєму розпорядженні до нового, а спаржа - це відмінна можливість пограти з текстурами і смаками. На експеримент пішов ресторан "Кувшин", і він йому відмінно вдався!

Її сезон: спаржева весна в ресторанах LaFamiglia у Києві

 

В меню:

  • Хачапурі з зеленою спаржею і бастурмою;
  • Салат зі спаржею, томатами, цибулею і козячим сиром;
  • З шашликом з телятини.

 

 

Іноді здається, що про спаржу вже легенди ходять. Але якщо ви тяжієте до всього корисного, то пропустити її сезон просто недозволено. Вона хороша у багатьох іпостасях, тому розподіліть час якнайкраще, щоб коефіцієнт гастрономічного задоволення був якомога більше.

Повернутися до списку новин 23.04.2019
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 2

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: