Укр
+38 (044) 384 49 34
+38 (050) 900 34 93 +38 (044) 384 49 34

Більше Одеси: оновлене меню в ресторані "Риба у Вогні"

Перший київський ресторан одеського ресторатора Сави Лібкіна "Риба у Вогні" оновив меню. На лопаті закусок тепер тільки одеські спеціалітети. Їх винесуть ще до того, як відкриєте меню. Улюблену тюлечку, хумус і рулети з баклажанів доповнили шпротами з власної коптильні, паштетом з скумбрії і південним лечо з солодкого перцю і томатів.

Більше Одеси: оновлене меню в ресторані Риба у Вогні

 

Олів'є з рапанами і вінегрет - залишили. Правда, останній зараз подають з оселедцем власного засолу.

В основних стравах тепер багато одеської їжі. Страви готують за рецептами, перевіреними часом і кількома десятками ґрунтовних одеських застіль. Ікряники - оладки з ікри 3-х видів риби, котлети з судака і щуки на грінці. З них ресторан і рекомендує почати знайомство з новим меню.

Спробуйте і відразу резервує столик на найближчу неділю, адже новий розділ меню "Ліпимо самі" створений для сімейних обідів вихідного дня. Три види соковитих одеських пельменів (з телятиною, шпинатом або білим амуром) припадуть до смаку і вегетаріанцю і шанувальнику м'ясного. Не встигаєте в неділю, значить пообіцяйте собі зайти на обід в будні і спробувати бульйон з тими ж пельменями, тільки курячими.

Більше Одеси: оновлене меню в ресторані Риба у Вогні

 

До речі, фокус на свіжій чорноморській рибі з печі - повністю зберігся. Замовляти її стало ще простіше. У ресторані вивели оптимальну кількість ставридки, кефалі, луфаря, саргана, барабульки, бичка та чорноморського анчоуса на одну порцію в штуках.

У печі по колишньому чудово виходять дві дюжини мідій з Переправи. Ще залишився улов дня на вагу. З обраної вами риби шеф приготує відразу кілька страв, ви оплачуєте тільки вага сирого очищеного продукту.

P.S.: Вибираючи десерт, зверніть увагу на чорнослив з горіхами і шоколадом в сметані. Його готують в точності так, як на одеській "Дачі".

Ресторан "Риба в вогні"

Aдреса Aдреса: вул. Сагайдачного, 23А
Резерв столика Резерв столика: (044) 384 49 34; (050) 900 34 93
Повернутися до списку новин 09.04.2019
Рейтинг: 5,00
Всього оцінок: 1

Підписатись на новини

Заклад тижня

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: