Щоб здійснити кругосвітню подорож зараз не потрібно 80 днів. Ви впораєтесь за кілька годин, адже на гастрономічній карті Києва з'являється все більше закладів-представників тієї чи іншої кулінарної течії. Новий ресторан Not Only Fish – це знайомство з вишуканою кухнею Японії з додаванням перуанського акценту. RestOn готовий розповісти про те, що ж чекає гостей за дверима нового ресторану.
Локація
Вулиця Велика Васильківська, 94 - запам'ятовуємо або записуємо адресу, саме тут розташувався Not Only Fish. Між станціями метро Олімпійська і Палац Україна, на місці ресторану Manu – ви точно не пройдете повз потрібну локацію. Фасад виглядає стримано, та на вході вас зустрічає стильна золота рибка.
Інтер'єр
За скляними дверима - стильний ресторан із сучасним дизайном, натхненним Східною культурою. Заклад підкорює не тільки кухнею, а й інтер'єром, який зроблений також зі смаком.
Приготуйтеся закохатися в вид, що відкривається з великих вікон – ви станете свідком життя не галасливої столиці, а невеликого затишного скверу.
Стриманість колірної гами компенсують зелені рослини. Тут вони займають почесні місця на столиках, а великі – по периметру зали. На окрему увагу заслуговують оригінальні люстри та стіна-вітрина з пляшками вина.
За круглим столом, на диванчиках або біля вікна – кожен знайде своє ідеальне місце, щоб провести вечір. У закладі комфортно буде і великій компанії, і тому, хто хоче провести тихий вечір.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Їжа, танці та Not Only Fish на Великій Васильківській
Кухня
Ресторан Not Only Fish – це історія про смачну і, що найголовніше, авторську японську кухню. І це не голослівно: шеф-кухар закладу Олександр Алфимов провів ретельну підготовку, перед тим, як зайняти своє місце на кухні. Аби відчути всі тонкощі японської кухні і освоїти її, він відправився до Гонконгу та навчався у одного з найвідоміших шефів - Virgillio Martinez Veliz.
Бар
Паназійська нота також присутня і у барній карті. Натхненна напоями з ICHU, гонконгського ресторану, вона - гордість шеф-бармена Олега Якобенко.
У кожному напої проявляється авторське бачення: ароматика, автентичні смаки та естетична подача. А для повного розкриття смаку, тут додають секретні інгредієнти, так що рецепти напоїв зберігаються за сімома замками. Ми дуже рекомендуємо продегустувати авторські коктейлі та спробувати розгадати їх складові.
obzor_only_fish_01_2019_4
Must try:
- Гребінці з фуа-гра і трюфелем;
- Севіче з червоного окуня;
- Сашимі з тунцем та манго;
- Лаврак у банановому листі;
- Мусс з маракуї із сорбетом з кумквату.
Де: вул. Велика Васильківська, 94
Коли: з 12:00 до останнього гостя (у тестовому режимі)