У Брукліні (Нью-Йорк, США) відкрився ресторан Eat, який приваблює гостей не тільки модним органічно-локаворіанским меню (що означає всього лише натуральні продукти місцевого виробництва), але і особливою атмосферою. У цьому ресторані організовуються мовчазні обіди. Гості, які бажають насолодитися смачною їжею в повній тиші, приходять до призначеного часу і протягом півтори години цілком занурюються в заздалегідь затверджений обід з 4 страв. Офіціанти уважно стежать за кожним столом і розуміють потреби гостей з одного погляду. Якщо хтось не втримався і порушив тишу, його тарілку виносять на лавку за двері ресторану, де галасливий клієнт може доїсти свій обід. Ідея мовчазних обідів прийшла власнику ресторану Никласу Нойману під час відвідування індійського монастиря, де він відчув мир і спокій під час їжі.