Нарешті редакція порталу RestOn знайшла саме рибне місце в Києві - ресторан The Seafood bar на Печерську! Тепер ми точно знаємо, де можна спробувати рибу "Черепаха", рибу "Крокодил" і взагалі виконати всі свої морські гастропобажання! Думаєте, казки вам розповідаємо? Ні в якому разі! Про все і детально - в нашому новому огляді!
Рибний ресторан The Seafood bar відкрився тільки цієї зими, але вже встиг завоювати своїх гастрофанатів по всьому Києву. Побувавши тут всього один раз, ви абсолютно точно прийдете сюди знову за новою порцією морських делікатесів і не тільки.
Якщо ви ще не встигли відвідати це місце, радимо запам'ятати адресу: бульвар Лесі Українки, 30В.
Прийнято вважати, що рибний ресторан в Києві - це непристойно дорого і, відповідно, "простим смертним" із середнім рівнем доходу відвідування подібного місця не по кишені. Але так було до того, як на гастроарені української столиці з'явився The Seafood bar. Його творці вирішили, що подібний стан речей вже застарів і потребує сучасної інтерпретації. Саме тому в меню даного місця є як дорогі, так і більш "демократичні" позиції - тепер дозволити собі морський делікатес може абсолютно кожен, хто дійсно цього хоче!
Середній чек: 300-600 грн.
Інтер'єр ресторану The Seafood bar дуже світлий і буквально дихає морською свіжістю. Великі панорамні вікна, високі стелі, незвичайні конусоподібні лампи з заокругленим верхом, меблі з натурального дерева, живі рослини і велика кількість білих, світло-сірих, ніжно-блакитних і синюватих відтінків роблять ресторан відмінним місцем для відпочинку душею і тілом.
Ресторан розрахований на прийом 85-90 гостей. Тут є два зали, а також невелика vip-кімната, яка "захована" за щільною шторою.
Особливості ресторану:
- Поруч з великою барною стійкою в першому залі знаходиться ефектна вітрина з морепродуктами;
- Кухня - частково відкрита і оснащена сучасними агрегатами і дерев'яною піччю.
Переступаючи поріг The Seafood bar, ви немов опиняєтеся на лазурному березі, де теплі хвилі ласкаво омивають ноги, а морське повітря наповнює легені, даруючи енергію для нових звершень і духовне оновлення...
Формально кухню ресторану The Seafood bar відносять до скандинавської. За фактом же вона настільки різноманітна і самобутня, що її просто неможливо віднести до будь-якої з категорій. Меню ресторану зібрало все найкраще з європейської кулінарної традиції і заграло новими смаками завдяки сміливим експериментам шеф-кухаря - фінського трендсеттера фьюжн-кухні Richard Mc Cormic. Він відомий тим, що наділяє особливими смаками знайомі всім страви, поєднуючи "золоту класику" світової кулінарії і гастрономічні інновації на одній тарілці.
Must try:
- Попкорн із креветок за 239 грн;
- Суп cioppino з морепродуктів за 219 грн;
- Флет бред з дров'яної печі з лососем домашнього копчення, авокадо і соусом з хрону за 169 грн;
- Риба "Черепаха" за 325 грн;
- Poke bowl з тунцем ("суші в тарілці") за 239 грн;
- Стейк із лосося зі шпинатом за 339 грн;
- Чізкейк із маракуйей за 139 грн.
В The Seafood bar представлені фірмові чаї та лимонади, які безумовно варто спробувати. Але все-таки з особливим трепетом творці ресторану поставилися до асортименту спиртних напоїв. Не можемо не відзначити винну карту - тут представлено близько 800 пляшок вина з усього світу (ціна: від 495 грн/пляшка) і 10 видів цього напою на розлив (ціна: від 99 грн/келих). Також звертаємо вашу увагу на широкий вибір коктейлів (понад 30 позицій), і особливо радимо спробувати авторський коктейль з базиліком Basil Beauty (ціна: 180 грн).
Висновки
Ми однозначно рекомендуємо морський ресторан The Seafood bar для відвідування всім любителям риби, морепродуктів і взагалі якісної кухні. Тут страви дійсно радують новими смаками й поєднаннями, а ціни - широким діапазоном. Так що приходьте, поки вашу "золоту рибку", не з'їв хтось ще - бажаючих в The Seafood bar завжди більш ніж достатньо!
Адреса: бул. Лесі Українки, 30В
Час роботи: з 12:00 до 24:00
Автор: Світлана Єфімець
Фото: власність закладу