Супи - це здоров'я, тому їх потрібно їсти регулярно! Редакція RestOn пропонує вам перевірити цю істину, спробувавши супи з нашого нового шорт-листа. Ми зібрали самі незвичайні, дивно-дивні, але дуже смачні перші страви, які пропонують своїм гостям ресторани Києва!
Півкіло супу в Пян-Се бар
Ресторан корейської кухні Пян-Се бар запрошує всіх бажаючих спробувати новинку - оригінальний суп з морепродуктами. Насичений смак, традиційна для корейських страв гострота і велика кількість інгредієнтів роблять його дуже насиченим, густим і ситним. Ідеальна перша страва для всіх гурманів і не тільки.
Ціна за блюдо: 190 грн.
Де спробувати: Нижній Вал 33Б.
Час роботи: з 11:00 до 23:00.
Гарбузовий суп з морозивом з горгонзоли в Gelarty
Команда студії морозива Gelarty не боїться навіть найвідчайдушніших гастрономічних експериментів. Вони дивують своїх гостей не тільки найсмачнішим натуральним морозивом в Києві, але також його оригінальними поєднаннями. Для гурманів тут пропонують дивовижно смачний ніжний гарбузовий крем-суп, який подається з морозивом з горгонзоли.
Ціна за блюдо: 79 грн.
Де спробувати: вулиця Берковецька, 6Д (ТРЦ Лавина).
Час роботи: з 10:00 до 23:00.
Суп «шабу-шабу» в ресторані Ikigai
Ресторан ексклюзивної кухні Ikigai пропонує гостям традиційний японський суп «шабу-шабу». Його готують на основі світлого бульйону «даси» з овочами, локшиною і вареним мармуровим американським м'ясом. Подається суп дуже великими порціями (обсяг - 2 літри) з соусами «гомо» і «понзу».
Ціна за блюдо: 7985 грн.
Де спробувати: вулиця Пушкінська, 29.
Час роботи: з 12:00 до 24:00.
Крем-суп з лісовими грибами та трюфеля снігом в Gastronome
Космополітичний ресторан Gastronome пропонує авторське меню з акцентом на італійську та китайську кухні. Класичний крем-суп з лісовими грибами тут дивує не тільки сучасним смаком, але також подачею: трюфельний сніг серпанком лягає на гарячий суп, створюючи справжнє шоу і викликаючи ще більше бажання його спробувати.
Ціна за блюдо: 78 грн.
Де спробувати: Дніпровська набережна 26Д.
Час роботи: з 11:00 до 23:00.