"Чому б не влаштувати собі особливе свято на вищому рівні?" — подумали ми і підготували для вас ще одну добірку ідеальних місць.
Ми відібрали преміум-локації Києва, де можна провести будь-який бізнес-захід, корпоратив або банкет на високому рівні. Які саме — читайте далі в нашому матеріалі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корпоративна лихоманка: банкетні пропозиції ресторанів Києва
Coin
Банкетні можливості преміум-локації Coin - безмежні. Планування простору, освітлення і загальне інтер'єрне рішення дозволяють трансформувати ресторан в ідеальне місце для святкування банкетів будь-яких форматів.
Площа ресторану становить понад 1000 м², де кожен метр - це зона абсолютного комфорту, уважного сервісу і високої кухні.
Над розробкою меню працювали кращі шеф-кухарі ресторанів Миколи Тищенка. Так що ви будете приємно здивовані оригінальним смаком тайських страв, в рецепті яких відчувається вплив середземноморської кулінарної школи.
Головний зал ресторану з шоу-кухнею і відкритим суші-баром підходить під будь-яку концепцію. Він ідеальний для корпоративних свят і святкування великих банкетів. Тут передбачена сцена з професійним звуковим та світловим обладнанням для виступу запрошених зірок і роботи ведучого.
Для особливих випадків і закритих свят в ресторані Coin є VIP-room. Вона розрахована на 30-45 осіб, є можливість підключити відео-, світло- і музичну апаратуру, а а для любителів гучних караоке-вечірок — караоке-систему.
Банкетні зали:
- VIP room (30 гостей - банкет; 50 гостей - фуршет);
- Основний зал (200 гостей - банкет; 400 гостей - фуршет).
Середній чек: 1700 грн/чол.
Де: вул. Болсуновських, 13-15.
Час роботи: з 12:00 до 01:00.
Контакти: (068) 710 77 77.
Веранда на Дніпрі
Панорамний ресторан на березі Дніпра. Одна з причин, чому локація так полюбилася гостям, - її місце розташування, а також приголомшливий вид на Києво-Печерську лавру і Батьківщину-мати.
Неповторна атмосфера, чуттєва музика та авторська кухня під керівництвом відомого шеф-кухаря Сергія Башинського зробили ресторан "Веранда на Дніпрі" популярним місцем для святкувань корпоративів і банкетів будь-яких форматів.
Залежно від масштабу і тематики свята банкетні менеджери підберуть для вас ідеальний зал, а також допоможуть в організації шоу-програми для гостей (створення інсталяцій, допомога з підрядниками і т.д.), забезпечать живу музику і Dj-супровід.
Банкетні зали:
- "Дзеркальний" (до 24 гостей);
- "Світанок" (до 50 гостей);
- "Захід" (до 60 гостей);
- "Онікс" (до 18 гостей).
Середній чек: від 1000 грн/чол.
Де: Набережне шосе, 11А.
Час роботи: уточнюйте в залежності від локації.
Контакти: (068) 400 98 98; (044) 299 49 49.
Маяк
Тут зібрано все, що так люблять і цінують в ресторанах їх відвідувачі: смачні страви від шеф-кухаря, широкий вибір вин і гарна подача. У випадку з рестораном "Маяк" додайте до цього ще й затишок з видом на міські пейзажі і величну Батьківщину-Матір.
За гастрономічні враження гостей ресторану відповідає шеф-кухар Олександр Абрамов. У меню представлені різноманітні європейські страви (як традиційні, так і авторські від шефа).
Колекція вин ресторану "Маяк" налічує близько 250 позицій. У ній представлені вина на будь-який смак: від всесвітньо відомих винних будинків і закінчуючи напоями від невеликих сімейних виноробства. Окремо варто згадати коктейльне меню, яке розробляв шеф-бармен Євген Толмачов. 12 коктейлів - 12 інтерпретацій бестселерів. Продегустувати обов'язково!
Ресторан "Маяк" обладнаний зручним паркінгом, а також власним понтоном для гостей на яхтах. Про своїх найменших гостей команда ресторану також не забула - тут є окреме дитяче меню, кімната з гіркою іграшок і басейн з кульок.
Банкетні зали:
- 2 загальних зала (125 посадочних місць в кожному);
- Банкетний зал №1 (50 гостей);
- Банкетний зал №2 (20 гостей).
Середній чек: від 1000 грн/чол.
Де: Дніпровська набережна, 2.
Час роботи: з 12:00 до 23:45.
Контакти: (050) 414 55 40.
Spezzo
Мережа італійських ресторанів з власної пекарнею і сироварнею Spezzo запрошує на корпоратив всіх цінителів смачної їжі, середземноморських інтер'єрів і сонячного настрою. Похід в Spezzo - це справжня гастрономічна подорож до Італії, де завжди грає легка музика, пахне свіжоспеченим хлібом, а на столі красується свіжий сир, приготований з любов'ю і душею.
Подаруйте своїм гостям розкішний відпочинок в Італії, вибравши місцем святкування свого корпоративу мережу ресторанів Spezzo. Всі ресторани мережі досить великі, а простір усередині їх розділено на зони і прикрашено живою зеленню і оригінальними стелажами з дерев'яними елементами. Ще одна відмінна риса інтер'єру - підвішений до стелі мідний посуд.
У меню кожного з ресторанів ви знайдете широкий асортимент сирів, які тут варять за італійською технологією, пасту власного приготування і, звичайно ж, свіжу випічку, якою тут так люблять пригощати своїх гостей.
Для іменинників тут діють знижки, а в разі проведення банкетів можлива послуга cork fee (умови уточнюйте у адміністратора).
Банкетні зали (Spezzo на Русанівці):
- Зона "У каміна" (до 50 гостей);
- Сімейна зона (до 20 гостей);
- VIP-зал (до 12 гостей).
Банкетний зал (Spezzo на Святошино) - до 50 гостей.
Банкетний зал (Spezzo на Льва Толстого) - до 40 гостей.
Середній чек: від 800 грн/чол.
Час роботи: з 10:00 до 24:00.
Контакти: ((050) 422 37 98 (Русанівська набережна, 8); (050) 388 38 01 (вул. Святошинська, 3а); (050) 357 51 35 (вул. В. Васильківська, 32).
Мацоні
Навіть якщо ви і не були в Грузії, то все одно напевно чули про масштаби грузинського застілля. Страви в три яруси, нескінченне вино в карафах, душевні тости, пісні, дзвінкий сміх, танці і ще раз тости, тости, тости...
Якщо вам хочеться зробити свій корпоратив по-справжньому душевним, тоді вам точно варто забронювати банкет в одному ресторанів мережі "Мацоні". Сири з власної сироварні, ароматні хачапурі з дров'яної печі, шашлики і люля, які тут готуються на відкритому мангалі, домашня чача і річки грузинського вина.
У разі проведення банкетів в кафе-сироварнях "Мацоні" діє послуга cork fee. Тут вам організують виступ грузинських колективів, дегустацію вина під керівництвом сомельє і багато іншого - виконають будь-яке бажання. Так що вибирайте найзручнішу для вас локацію!
"Мацоні" м. Палац Україна (загальна кількість місць - 98).
Банкетні зали:
- Загальний зал (60 гостей);
- Тераса (38 гостей).
Середній чек: 700 грн/чол.
Де: вул. Велика Васильківська, 114.
Час роботи: з 11:00 до 23:00.
Контакти: (050) 108 28 08.
"Мацоні" на Русанівці (загальна кількість місць - 165)
Банкетні зали:
- Утеплена тераса (60 гостей);
- Основний зал (105 гостей);
- VIP №1 (15-20 гостей);
- VIP №2 (12 гостей).
Середній чек: 700 грн/чол.
Де: бул. Ігоря Шамо, 1/5.
Час роботи: з 12:00 до 23:00.
Контакти: (050) 108 28 38.
Taverna грецька кухня
У Греції що не день, то свято! За столом збираються відразу кілька поколінь, звучить дзвінкий дитячий сміх і тости "за здоров'я", серветки "шарудять" під ногами під час танців... Безсумнівно, свята в Греції завжди проходять шумно і весело.
В "Таверні" на Русанівській набережній шанують всі традиції Греції, тому тут можна зануритися в незвичайну атмосферу, зібрати колектив і відсвяткувати важливу дату, станцювати "сіртакі", спробувати мусаку, випити чарку узо або келих Рецина.
Хочете чогось незвичайного на корпоратив - тоді вам в "Таверну"! Тут запропонують особливі страви на компанію, велику рибну вітрину, устриці, грецьке вино (є послуга cork fee) і асорті мезедес (різноманітних грецьких закусок), приготують ніжку ягняти на рожні, запросять грецьких музикантів і, звичайно ж, влаштують майстер-клас по сіртакі!
Банкетні зали:
- Основний зал (48 гостей);
- Тераса (46 гостей).
Середній чек: 600 грн/чол.
Де: Русанівська набережна, 4.
Час роботи: c 12:00 до 24:00.
Контакти: (095) 280 66 33.
Хмелі-Сунелі
Просторий грузинський ресторан на три поверхи готовий прийняти як невеликі, так і масштабні заходи.
Шеф закладу - Анзорі Квірікашвілі - родом з Грузії, тому всі страви тут готуються в кращих традиціях його національної кухні. У меню - класичні хінкалі і хачапурі, знаменитий кебаб, каре ягняти, риба, грузинський хліб "шоті" (готують в тандирі) і багато іншого, що припаде до смаку всім гостям.
Широкий вибір грузинських вин в ресторані "Хмелі-Сунелі" дозволить підібрати відповідні аперитив і дигестив до обіду або вечері.
Привітність і гостинність, сучасний інтер'єр, привітний персонал - то, без чого неможливо уявити грузинський ресторан. У ресторані "Хмелі-Сунелі" все це є, так що приходьте!
Банкетні зали:
- Загальна місткість ресторану становить (250 гостей);
- Банкетний зал №1 (45 гостей).
Середній чек: 700 грн/чол.
Де: вулиця Михайла Омеляновича-Павленка, 4/6.
Час роботи: з 12:00 до 02:00.
Контакти: (050) 415 28 28.
Баклажан
Якщо ви хочете провести час з колегами, відволіктися від офісного життя і відчути море позитивних емоцій, ресторан "Баклажан" - то що треба!
Це сучасний ресторан кавказької кухні в самому центрі Києва. Тут ви можете скуштувати страви родом з Узбекистану, Грузії, Вірменії та Азербайджану. В меню - хачапурі, хінкалі, чебуреки, багато закусок. Ну і, звичайно ж, як же без шашлику і люля-кебаб, приготованих на мангалі!
У ресторані широкий вибір вин на будь-який смак: грузинські, французькі, чилійські. Також діє послуга cork fee: беріть улюблене вино з собою, і за фіксовану вартість вам його відкриють і подадуть до столу.
Інтер'єр в ресторані сучасний, але з традиційними деталями. Адже Кавказ - це, в першу чергу, про сімейний затишок. Стелажі з консервацією, глиняні глечики, великий камін - все це створює неповторну атмосферу, яка поза сумнівом порадує всіх учасників банкету.
Банкетні зали:
- Основний зал (150 гостей);
- Банкетний зал №1 (50 гостей);
- Банкетний зал №2 (20 гостей).
Середній чек: від 600 грн/чол.
Де: бул. Шевченко, 35/вул. Саксаганського, 120.
Час роботи: з 12:00 до 23:45.
Контакти: (050) 438 73 87.
KOYA
KOYA - азіатський ресторан і бар в самому центрі Києва. Лаконічний сучасний інтер'єр, модні страви, унікальна барна карта роблять цей заклад справжньою гастрономічною визначною пам'яткою, яку варто відвідати всім, хто вважає за краще високу кухню і оригінальні смаки.
Перший поверх - класичний бар з караоке та коктейльною картою від кращих бартендер світу. На другому поверсі - експериментальні та молекулярні коктейлі-cуші, show-party drinks для компаній і tiki-коктейлі в оригінальних подачах.
Основа меню - сучасна азіатська кухня. Сашимі, Гункани, нігірі або роли є на будь-який смак. У самому центрі основного залу знаходиться суші-бар і японський гриль робата - гордість закладу. Ще один бонус: всі гості KOYA можуть спостерігати, як готують їх страви і насолоджуватися кулінарним шоу.
Банкетні зали:
- Загальна місткість закладу - 200 посадочних місць;
- Зал-бар на першому поверсі (50 гостей).
Середній чек: від 800 грн/чол.
Де: вул. Басейна, 2а.
Час роботи: з 12:00 до 03:00.
Контакти: (050) 450 53 35.
PASHA
Розкішний концептуальний заклад з автентичною турецькою кухнею в центрі Києва. PASHA Turkish Grill - це казковий світ східного оздоблення та гостинності з європейським обслуговуванням.
Відкрита кухня з мангалом і турецькими печами, автентична кухня, чудові кальяни... Безсумнівно, це місце було створено з любов'ю для тих, хто звик якісно відпочивати.
Стильний інтер'єр, смачна кухня, зручне місце розташування... PASHA Turkish Grill - прекрасна локація для проведення банкетів. Команда ресторану з задоволенням організує для вас захід "під ключ". При закритті залу тут діє депозитна система. Є можливість скористатися послугою cork fee (обговорюється для кожного заходу індивідуально), а для іменинників тут діє приємна знижка 30% на меню кухні.
Банкетні зали:
- Основний зал ресторану на другому поверсі (140 гостей; до 250 - фуршет);
- VIP-зал ресторану (до 25 гостей).
Середній чек: від 1000 грн/чол (без урахування алкогольних напоїв).
Де: вул. Шота Руставелі 16а.
Час роботи: з 12:00 до 24:00, пт-сб - до 2:00 ночі
Контакти: (050) 440 54 33.
Saperavi
Ідеальне місце для романтичного вечора, ювілею або святкового застілля у великій компанії. Фірмові страви від шеф-кухаря дивують красивою подачею і неповторним смаком, а грузинські соління, сири, спеції і солодощі дають можливість доторкнутися до національної кухні. Більш того, в Saperavi представлена величезна колекція грузинських вин і знаменита на весь світ чача, які безсумнівно зроблять ваш банкет яскравіше.
Крім кухні, творці Saperavi зробили акцент на затишній атмосфері ресторану. Інтер'єр ресторану виконаний в класичному стилі з автентичними мотивами. Глиняні глечики для вина, поміщені в стіни, створюють атмосферу традиційних грузинських ресторанів. А кожні вихідні тут звучить жива музика - для гостей співають кращі вокалісти країни!
При замовленні банкету менеджер Saperavi уважно вислухає кожне побажання щодо організації вашого свята, запропонує відповідне банкетне меню і врахує навіть найменшу деталь. Також команда ресторану допоможе знайти фотографа, відеооператора, декоратора, вокаліста і зробить все, щоб ваше свято пройшло на "відмінно"!
Банкетні зали:
- Основний зал (99 гостей - банкет; до 250 - фуршет);
- Літня тераса (до 30 гостей);
- 2 VIP-зали (на 8 і 12 гостей).
Середній чек: 800 грн/чол.
Де: вулиця Грушевського, 1в.
Час роботи: з 12:00 до 01:00.
Контакти: (096) 277 57 07.
Bootlegger Family Restaurant&Bar
Оновлений сімейний ресторан Bootlegger Family Restaurant&Bar зустрічає гостей недалеко від Дарницької площі, поруч з ЖК "Комфорт Таун".
Просторий зал закладу вміщує до 60 гостей, в його центрі розташована контактна барна стійка. Всесезонна велика тераса зручно ділитися на зони для курців і некурящих. В інтер'єрі переважають сучасні матеріали - метал, дерево, скло, багато живої зелені. М'які дивани, панорамні вікна і кілька екранів дозволяють максимально комфортно організувати як великі заходи, так і камерні сімейні свята.
Не залишили без уваги юних гостей ресторану - в дитячому куточку зручні крісла мішки і широке підвіконня з подушками, телевізор, відеоігри та багато інших цікавих дрібниць.
Оновлене меню кухні та бару пропонує широкий вибір страв на хоспері, піцу, бургери, авторські хот-доги, безліч закусок, в тому числі для компаній. Барна карта складається з гармонійно підібраних до меню вин, хорошого вибору віскі та інших міцних напоїв, авторських і класичних коктейлів, натуральних лимонадів і чаїв власного виробництва. Для банкетів в ресторані пропонують послугу cork-fee.
Архітектура залів дозволяє організувати будь-яке святкування обраного формату або поєднати кілька груп в різному форматі. Сімейні свята, Хрестини, Дні народження, корпоративи, святкування ювілеїв, Pre-After-Party, невеликі весілля, інші важливі для вас події - команда ресторану із задоволенням візьме на себе всі організаційні турботи!
Банкетні зали:
- основний зал (60-65 банкет, 100-150 фуршет);
- барна стійка (15-20 на стільцях, 20-30 без стільців);
- тераса курить (30 банкет, 40 фуршет);
- тераса некуряща (20 банкет, 30 фуршет).
Середній чек: від 600 грн.
Де: пр. Соборності, 5
Час роботи: нд-чт 12: 00-23:00, пт-сб 12: 00-01:00
Контакти: (067) 987 54 54
СNTR Restaurant&Entertainment
CNTR Restaurant & Entertainment - нова точка на гастрономічній карті Києва. Тут зібрано все найкраще, що необхідно для першокласного відпочинку і важливих подій. Кредо ресторану - це високоякісний сервіс і індивідуальний підхід до кожного гостя.
Одна з головних особливостей - авторська кухня. В меню ресторану об'єднали позиції європейської, української, азіатської кухні. На гостей чекають оригінальні подачі, нетривіальні поєднання і доведені до досконалості деталі. Приємний бонус - наявність позицій для вегетаріанців, страви без глютену і цукру.
Барна карта містить перевірену часом класику і фірмові мікси. Шанувальники димного релаксу по достоїнству оцінять фруктові піраміди від smoky- sommelier і різноманітність кальянної карти.
Особливість - це універсальність і багатофункціональність. CNTR Restaurant&Entertainment - заклад-конструктор для будь-яких цілей і приводів.
Місткість:
- Банкетний формат (120 чол);
- Фуршетний формат (150 чол).
Середній чек: 1200 грн
Де: вул. Льва Толстого, 57 (101 TOWER, 1 поверх)
Час: пн-чт, нд: 8:00 - 23:00, пт-сб з 8:00 до останнього гостя
Контакти: (067) 464 74 79
АVALON
У комплексі AVALON об'єднали під одним дахом кілька локацій: всесезонна тераса, лаунж-бар і ресторан, а також A-Karaoke. Гастрономічна складова - меню європейської, японської та української кухні. Постійна робота над собою і нові рішення дозволяють закладу бути цікавим для вас з 1992 року.
Що вас чекає?
- банкетне меню виходячи з ваших побажань;
- першокласний сервіс;
- різні технічні можливості для проведення свята;
- розважальне наповнення (обговорюється індивідуально);
- зручна локація з красивим видом на місто.
Банкетні зали:
- Лаунж (74 чол);
- VIP-зал (12 чол);
- Лаунж-бар (34 чол);
- Тераса (138 чол);
- Караоке (80 чол).
Середній чек: 1200 грн
Де: вул. Леонтовича, 3
Час: цілодобово
Контакти: (044) 234 74 94