Олів'є, шуба, голубці... Нудно? А ось і ні! Редакція RestOn знає, де традиційні новорічні страви готують за оригінальними рецептами. Відкривайте для себе нові смаки знайомих з дитинства страв!
Фаршировані печінкою тріски яйця
Ми впевнені, що ця холодна закуска зустрічалася вам і не раз на новорічному столі. Головний інгредієнт (яйця) фарширують всим, чим тільки можна: в хід ідуть жовтки, ковбаса, свіжі овочі, сир, зелень і т.д. А ось в ресторані Chicken Kyiv цій холодної закусці надають рибний смак, фаршируючи яйця печінкою тріски.
Ціна: 89 грн.
Де спробувати: Chicken Kyiv.
Адреса: вул. Хрещатик/Заньковецької, 15/4.
Шуба-рол
Що за новорічний стіл без шуби? Правильно - такий собі, адже цей красивий зимовий салат вже давно завоював серця всіх, хто надає перевагу рибним стравам. Як же подати цю новорічну страву по-новому? Поки ви задумалися над цим питанням, команда ресторану Samogon Fish Bar вже це зробила, пропонуючи всім бажаючим шубу-рол!
Ціна: 89 грн.
Де спробувати: Samogon Fish Bar.
Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 25.
Олів'є з тартаром з слабосоленої сьомги
Салат "Олів'є" вже давно став таким же атрибутом Нового року як Дід Мороз, ялинка і гірлянди. І нехай істинний рецепт цієї страви знають далеко не всі, його варіації просто вражають своєю різноманітністю і смаковими відтінками. Ресторан "Вілла Рів'єра" пропонує своїм гостям варіацію на тему легендарного "Олів'є" з тартаром з слабосоленої сьомги.
Ціна: 175 грн.
Де спробувати: Вілла Рів'єра.
Адреса: Дніпровська набережна, 14Д
Буженина зі свинячого ошийка
Страва, яка завжди подається до столу на свята. Являє собою шматок яловичини або свинини, який запікають у спеціях і травах одним великим шматком. Традиційно для приготування буженини використовують тазостегновий відруб, але в ресторані PetruS-ь вам пропонують спробувати ніжну буженину зі свинячого ошийка.
Ціна: 118 грн/100 г.
Де спробувати: PetruS-ь.
Адреса: вул. Еспланадна, 28.
Голубці з копченим м'ясом
Традиційна гаряча страва новорічного столу - голубці. Це справжній must have і гордість будь-якої господині, адже якщо на балконі не стоїть повна каструля голубців, вважай, що гості будуть голодними! Оригінальну варіацію голубців своїм гостям пропонує український ресторан Хуторець на Дніпрі. Тут голубці фарширують копченим м'ясом, що надає страві дуже оригінальний смак.
Ціна: 187 грн.
Де спробувати: Хуторець на Дніпрі.
Адреса: вул. Набережно-Хрещатицька, 10а.