Цезар з куркою, піца Маргарита, суші-роли і креветки на грилі... Набридла ця нехай і смачна, але все-таки банальщина? Тоді новий шорт-лист редакції RestOn буде вам до смаку, адже ми зібрали оригінальні, незвичайні і небанальні страви в ресторанах Києва!
Бургер із органічного м'яса в ресторані "QUEEN"
Ресторанний комплекс "QUEEN" - це перша українська локація, яка пропонує гостям їжу майбутнього - рослинне м'ясо, що не поступається за вмістом білка звичайному, але при цьому для його виробництва не потрібно шкодити тваринам і екології планети.
Так що тепер прислів'я "і вовки ситі, і вівці цілі" цілком собі реальне, і ви навіть можете переконатися в цьому, відвідавши "QUEEN". Адже саме з цього м'яса тут готують унікальний Beyond Burger, який на 100% складається з рослинних інгредієнтів, не містить глютен, сою і ГМО. Ви будете приємно здивовані його смаком!
Ціна за страву - 570 грн.
Де: Набережне шосе, 25.
Коли: з 12:00 до 06:00, пт і сб з 12:00 до 08:00.
Фірмовий рол без рису в ресторані "Buddha-Bar"
Ресторан "Buddha-Bar" був відкритий у Києві в 2008 році, восени 2019 локація повністю оновилася і постала перед своїми гостями в абсолютно новому світлі.
В меню багато авторських страв, які можна спробувати виключно в ресторанах світової мережі Buddha-Bar. Одна з таких - це фірмовий рол Buddha-Bar - в ньому немає рису, зате є чотири види риби і три соуса. Обов'язково спробуйте.
Ціна за страву - 390 грн.
Де: вул. Хрещатик, 14.
Коли: з 18:00 до 02:00, пт і сб з 18:00 до 04:00.
Котлета Карбонара в ресторані "Букет Côtelette"
Ресторан "Букет Côtelette" пропонує гостям найбільшу котлетну карту у світі. Тут котлети готують за фірмовими рецептами і не стримують себе у пориві креативу.
Пропонуємо спробувати котлету "Карбонара з беконом і сирним соусом", яка поєднує в собі італійську класику і фірмовий стиль закладу. Класичний соус для пасти Карбонара відмінно поєднується з авторської котлетою, а хрусткий бекон - зі свіжою зеленню.
Оригінально? Дуже. Смачно? Неймовірно! Так що бронюйте стіл і приходьте куштувати.
Ціна за страву - 155 грн.
Де: вул. Туполєва, 16е.
Коли: з 07:00 до 23:00.
Суп з бичачих хвостів у ресторані "Suluguni"
Грузинський ресторан "Suluguni" обожнює радувати гостей оригінальними і нестандартними стравами. І для того щоб створити таку новинку, команда закладу не шкодує ні своїх сил, ні часу.
Щоб подати вам на стіл суп з бичачих хвостів та міні-хінкалі, бульйон для нього готують 5-6 (!) годин - тільки так м'ясо стає дуже м'яким, а бульйон виходить наваристим. Суп не тільки смачний, цікавий за смаком і своїм зовнішнім виглядом, але також дуже корисний.
Ціна за страву - 119 грн.
Де: Музейний провулок, 10.
Коли: з 11:00 до 23:00.
Десерт "Кактус" у ресторані "Silk Road | Шовковий шлях"
Ресторан китайської кухні "Шовковий Шлях" пропонує гостям багато самобутніх страв, смак яких вас приємно порадує і здивує. Але ми хочемо звернути особливу увагу на десерт "Кактус". По-перше, тому що він дуже смачний - гармонійне поєднання ванільного біквіта і кулі з пюре цвіту кактуса Опунція здивує та порадує кожного гурмана. По-друге, тому що він гарний, і ця краса зачарує вас з першого погляду та шматочка. Приходьте куштувати!
Ціна за страву - 138 грн.
Де: вул. Казимира Малевича, 84.
Коли: з 11:00 до 23:00.