Ресторан "Mercato Italiano" запрошує в гості на фестиваль равіолі. На вас чекають п’ять видів равіолі — кожен з характером, соусом і своїм ідеальним келихом — buon appetito.
З грибами та яйцем (290 грн)
Домашня паста з начинкою з глив та скремблу, в вершково-грибному соусі з білими грибами. Зверху — пармезан, петрушка, оливкова олія. До пари — ігристе Miol Prosecco (290 грн) , щоб було ще смачніше.
З лососем, цукіні, перцем та ікрою тобіко (290 грн)
Чорні (на чорнилі каракатиці) равіолі з ніжною начинкою з лосося, овочів та тобіко, в яскравому томатному соусі з базиліком. Смакує разом із Chardonnay (190 грн) від Nugan Estate.
З кроликом, печерицями та зеленню (290 грн)
Запечений кролик, гриби, вершки — все, що треба для затишного смаку. Соус — вершково-гірчичний, на французькій гірчиці. Вино — Vermentino di Frassinello (260 грн), свіже й ароматне.
З телячим язиком (290 грн)
Ніжна мʼясна історія з корнішонами й цибулею конфі, у соусі демігляс з вершковим маслом. Ідеально балансує з рожевим Cava Brut Rosado (200 грн).
З бурратою та трюфелем (290 грн)
Якщо любите кремову ніжність — цей варіант ваш. Буррата з трюфельною сальсою в пармезаново-трюфельному соусі. До нього — Pinot Blanc Villa Wolf (180 грн).
Ресторан "Mercato Italiano" подає равіолі до кінця травня — якраз встигнете спробувати не один раз.