Новий рік не встиг розпочатися, а багатьом з нас вже вдалося виловити з нього дещо приємне. Наприклад, весняні дні серед зими, приємні емоції в низці свят і улюблені страви.
А редакція RestOn знайшла нове місце зі свіжими морепродуктами. За ними, до речі, зовсім не обов'язково відправлятися на улов, а досить забронювати столик в Catch Seafood Restaurant. Чим дивують і що пропонують в ресторані – далі в огляді.
Концепція
Catch Seafood Restaurant – новий заклад мережі ресторанів La Famiglia, що відкрився у грудні 2017 року в центрі столиці. Девіз спільноти гастрономічних точок – сімейні ресторани на всі часи, і йому відповідає нове дітище команди.
Основний концепт ресторану – тільки добірні і найсвіжіші риба та морепродукти під келих хорошого шампанського або вина, привезені з усіх куточків світу. Саме тому тут буде смачно і самостійним гурманам, і дружнім командам бажаючих спробувати різноманітність морських смаків.
Крім усього, подбали в закладі і про зовнішню складову – з вікон Catch Seafood Restaurant відкривається чудовий вид на Володимирську вулицю, а всередині просторо і вишукано. При цьому радимо не забувати про бронювання, адже фірмовий гедонізм ресторану вже припав до вподоби більшості гастролюбителів міста.
Локація
Розмістився Catch Seafood Restaurant на вул. Володимирській, 12 – недалеко від безлічі центральних точок міста.
Найближчі станції метро – Майдан Незалежності і Золоті Ворота. Від Хрещатика ж не більше 10 хвилин їзди або 20 хвилин пішого кроку.
Інтер'єр
Як відомо, успіх гарного закладу досягається завдяки вдалому симбіозу запам'ятуваних страв, якісного обслуговування і приємного інтер'єру. Саме останній в Catch Seafood Restaurant задає тон настрою з перших хвилин перебування гостя.
Розміщуючись в глибині старовинній частині міста, ресторан пропонує своїм відвідувачам панорамний вид з вікон, просторі зали і магічне оформлення схоже на величні маєтки Європи.
Так, в інтер'єрі залів основний акцент зроблений на глибоких і темних відтінках дерева, каменю і шкіри, що вдало контрастують з точковим множинним освітленням ламп, світильників і діодів. Додають шарму відкриті вітрини з різноманітністю алкоголю, розміщені вздовж стін від підлоги до стелі та різні зелені насадження листяних дерев. Серед них – різної місткості дерев'яні столики зі шкіряними стільцями, кріслами і диванами. Є навіть величезні величні столи для великих компаній прямо посеред ресторану.
Що примітно, Catch Seafood Restaurant навряд чи можна назвати камерним, але при цьому тут дуже затишно і комфортно для різного ряду зустрічей і заходів – як ділового, так і сімейного характеру.
Меню
Серед ряду страв Catch Seafood Restaurant робить ставку на рибу, морепродукти, устриці і краби – як відомі київському гостеві, так і новинки для українського гастропошановувача. Так, тут представлено близько 8 видів устриць, краби, лангусти, креветки, лобстери і різні морські делікатеси. Серед останніх на особливу увагу заслуговують ред снеппер, морський язик доверсоль, камбала тюрбо, океанічна барабулька і скорпена.
Також в меню морепродукти оформлені в різні закуски, супи, салати, пасти і різотто. Крім них, до замовлення доступні два види плато морепродуктів – малого і великого розміру, Raw Bar, основні страви та свіжі морські продукти для приготування на грилі, в солі, на пару або в духовці. Що примітно, вся риба подається з картопляним пюре і соусом з томатів, каперсів і оливок Таджаскі, а завозиться свіжий улов щоп'ятниці і щовівторка.
На додаток до страв в меню представлено близько 15 видів коктейлів, міцний алкоголь, діжестіви і безалкогольні позиції. Особлива гордість ресторану – найбільша карта вин і шампанського, в якій 130 видів ігристого і більше 200 видів білого вина, що продаються за цінами винного бутіка. Тут є позиції з Греції, Швейцарії, Австрії, Австралії і США, а також бургундські вина, більшість з яких представлені ексклюзивно тільки в Catch Seafood Restaurant.
Must try:
- Крудо з креветок Гамба Роха – 450 грн
- Традиційний марсельський буйабес (на компанію 2-4 гостей) – 1395 грн
- Лінгвіні з вонголе – 360 грн
- Тунець Yellow Fin з лимонним різотто – 378 грн
- Скампі в соусі з теплими томатами – 850 грн
Адреса: вул. Володимирська, 12
Час роботи: щодня з 11:00 до 24:00