"Жадний Лось" відкритий вже більше року, і за цей час він здобув славу місця, куди приходять повеселитися й відпочити з друзями - потанцювати і випити коктейлів після важкого трудового тижня, подивитися футбол і просто обговорити останні новини за бургером. Тут відчуваєш себе вільно - і це не тільки про простір!
А ось про решту вражень команди RestOn читайте нижче.
Місцезнаходження - це перший, незаперечний і один із найголовніших плюсів "Жадного Лося". Тут вже ніхто не скаже, що незручно добиратися або важко знайти, так як гастробар розташувалася прямо на Хрещатику - зліва від всім відомого McDonald's-а.
Екстер'єр закладу не може залишитися непоміченим, тим більше з огляду на деякий контраст, який він створює з внутрішнім оформленням: зовні - глянсовий монументалізм скла і металу, всередині - індустріальний цегляно-дерев'яний лофт.
Жадний Лось - це місце для дружніх посиденьок, і цьому, нам здається, посприяв "незвичайний" інтер'єр закладу - простий, але з великою кількістю дуже важливих і дуже потрібних деталей.
Це нагадує американські фільми, де підвал часто стає місцем відпочинку - з музичною установкою, ігровою приставкою і холодильником пива.
В "Жадному Лосі" щось схоже: велосипеди на стінах, винні ящики, дроти, труби, люстри із залізних бочок, металеві листи, графіті, старі ручні м'ясорубки і кривий посуд на полицях - тільки всі ці предмети не "згружені" в одну купу, як це часто буває в підвалі, а розкидані з толком і розстановкою по різних зонах закладу.
Для тих, хто любить голосніше й веселіше, є барна стійка і основний простір, а ось ті, хто віддає перевагу більш спокійному відпочинку можуть вибрати столик в зоні, прилеглій до входу в заклад, або зовсім сховатися від зайвих очей в маленькому відгалуженні-коридорчику основного залу.
Саме зональний підхід дозволяє "Жадному Лосю" бути не тільки прекрасним місцем для зустрічей друзів, а й бути готовим до будь-якої зустрічі і приводу, будь то корпоратив, весілля... Тут для вас зроблять бажану декорацію.
Піца врятує світ і будь-яку вечірку і дружню зустріч, саме тому в "Жадному Лосі" можна замовити 8 видів піци відразу. Щоб сподобатися всім, в меню вирішили включити лише перевірені варіанти на кшталт 4 сиру, Салямі, Диявольська, Марго. До речі, при приготуванні піц використовується виключно борошно з твердих сортів пшениці - semolato.
Другим за популярністю, після піци, "народною" стравою була і залишається бургери, їх тут 2 - Фірмовий і Койот. Обидва бургера об'єднують соковита котлета з рубаної яловичини, американський соус, томати, мариновані огірки, цибуля і свіжий салат, а ось основна відмінність полягає в сирі: в фірмових - чеддер, в койота - моцарелла.
За американську частину меню, крім бургерів, відповідає широкий асортимент м'яса - фірмовий стейк Жадний Лось (стейк Рибай, підсмажений на грилі в пряних спеціях), ніжна яловича вирізка Тендерлойн, шніцель і запечені ребра в соусі барбекю з картоплею по-домашньому - Вечеря Лося.
Також в Жадному Лосі є спеціальна пропозиція на сніданки - вона складається з 4-х позицій (омлети, яєчня, сирники) і діє цілий день.
В обідній час зверніть увагу на акцію "Друге блюдо в подарунок".
Оскільки основна відвідувальна активність настає все ж увечері, в закладі подбали про хороший бар. Як ми помітили, гості в захваті від авторських коктейлів і фірмових настоянок.
Ціни на алкоголь дуже низькі - прояв щедрості й дружньої лояльності від Жадного Лося.
Також в закладі є широкий вибір десертів.
Яєчня з ковбасками, беконом, тостами - 85 грн.
Бургер Койот - 120 грн.
Курячі нагетси - 65 грн.
Піца Болгарка - 125 грн.
Стейк Жадний лось - 69 грн/100 гр.
Фірмові настоянки - 26 грн/50 мл.
Адреса: вул. Хрещатик, 15
Автор: Христина Ольшанська
Фото: власність закладу
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Безкоштовний резерв столика в ресторанах Києва
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Банкетні зали Києва