Літо добігає кінця, але сумувати не варто, адже на згадку про себе воно залишає щедрий подарунок - кілька десятків нових ресторанів, барів та кав'ярень.
RestOn підготував з цієї нагоди тематичну підбірку. Підбірку, яку ми підготували спільно з тими, хто не боїться розповісти про свої почуття враження - на Facebook, TripAdvisor або залишити підказку на Foursquare.
Азія
Kin Kao
Складно відстежити, але, здається, саме після Kin Kao Київ накрила хвиля фо-бо, том яма та інших азіатських страв. З особливостей закладу - vegetarian friendly-підхід.
- Салат з соєвих паростків і з сиром тофу - 79 грн.
- Курка в кисло-солодкому соусі - 98 грн.
- Червоний рис з креветками і овочами - 132 грн.
«Це дуууже смачно! Обідали тут з родиною вже кілька разів і прийдемо знову. Шефу Юрію Сіму – наша сімейна подяка! Серед явних фаворитів – червоний рис з креветками, суп Том Ям, судак у фритюрі та лосось з лемонграсом. Нам, як НЕм’ясоїдам, сподобався великий вибір страв без м’яса і те, що його пропонують замінити, приміром, тофу. Сервіс на гідному рівні, офіціанти, які нас обслуговували, працювали чітко, ввічливо, добре орієнтувалися в меню. Окрім замовлених страв, нас пригощали ще й закусками-компліментами від кухні. Інтер’єр приємний, у спеку прохолодно, тому гостре йде на ура. Так, і порції великі)) Однозначно, рекомендую», – Elena Orlova, Facebook
Пян-Се бар
Невеликий, як і подільський дворик, в якому він розташувався, корейський Пян-Се бар швидко привернув до себе увагу широкої аудиторії - завдяки історії свого засновника, ветерана АТО, і, звичайно, завдяки паровим пиріжкам Пян-се та холодного Кукса-супу.
- Куксі-суп - 80 грн.
- Удон з овочами - 80 грн.
- Пян-се з м'ясом - 38 грн.
«Вчора був у Пян-се-барі вперше, але по відчуттям – ніби зайшов до старих друзів. Артур – це взагалі мегапозитивна людина. Концепція закладу пронизана поп-артом із корейським акцентом, що знайшло своє відображення у всьому: від малюнків на стінах до оформлення меню. Їжа – це взагалі баланс інь-янь. Її смак грає на контрастах: прісне тісте пян-се, насичено-м'ясна і солона начинка, гостро-солодкий соус та прохолодно-освіжаючий, і, що найголовніше, зовсім не солодкий цитрусовий лимонад утворюють рівновагу для душі та тіла. Отже, чекайте незабаром у гості», – Yuriy Nefyodow, Facebook
Tin Tin
У в'єтнамського Tin Tin-а дві відмінні риси: локація - Київський велодром; і унікальний для київської аудиторій формат «авторської вечері», коли замість страв основного меню гість може спробувати щось особливе ...
- Ньому Туой Ґа з куркою і м'ятним соусом - 65 грн.
- Ми Мьен Чай (скляна локшина з грибами, бамбуком, гострими баклажанами і тофу в кисло-солодкому соусі) - 189 грн.
- Том Ме (креветки в Тамаріндовое соусі з водяним каштаном і зеленню) - 185 грн.
«Очень вкусный фо-бо и немы. Особого внимания заслуживает меню в виде комикса, оформленное украинским детским иллюстратором Грасей Олийко», – Maria B., 10.08, Foursquare
Indokitai
Колоніальний шик: смаки колишніх французьких колоній (В'єтнаму, Камбоджі, Лаосу, М'янми), помножені на французьку витонченість - таким перед нами постає Indokitai. Безумовно, місце вимагає особливого настрою.
- Біфу Тогараші (яловичина в 7 спеціях з шиітаке, паростками і карамельним соусом) - 280 грн.
- Севіче з креветок з гребінцем - 195 грн.
- Лаоський курча з банановим рисом і корицею Каї Лао - 160 грн.
«Как в гостях у художника в азиатской стране. Все блюда выполнены со вкусок и частичкой любви к каждому посетителю. Пожалуй, лучший десерт Павлова с соленой карамелью и самый-самый необычный торт Наполеон в моей жизни пока что. Хочется вернуться снова», – Dasha Zaychkovska, Facebook
Mulan
Вражаюча на смак і вигляд Паназія в Mulan на Воздвиженці: паруючий Том Ям, терка з акулячої шкіри для кореня васабі та інші новації.
- Гёдзе з креветкою - 225 грн.
- Фірмовий рол «Дракон Мушу» - 325 грн.
- Качка під мангового-персиковим соусом - 315 грн.
«Очень вкусно! Уютное стильное заведение. Обслуживание на высоте. Подача блюд заслуживает отдельной оценки», – Елена К., Foursquare
Чашка рису
Авторське, адаптоване і доповнене, прочитання Індокитаю. З коронного - карі, самоси та картина дядечка Лі на стіні.
- Салат зі свинячих вух - 105 грн.
- Німи з куркою - 92 грн.
- Масаман (каррі з бичачими хвостами) - 179 грн.
«Как фанат качественно острой и пряной "как для своих" Азии прям рада-рада. Карри с морепродуктами – это именно морепродукты в карри и немного риса, так щедро и от души, так сказать. Салаты, самосы, том ям... все буду повторять в самом ближайшем будущем. Отдельная благодарность за широчайший выбор вег-блюд», – Marina Frolova, Facebook
Pho.Kiev
Pho.Kiev - Vietnamese Street Food проект. Стильний і смачний. Є доставка. Основні позиції - фо бо, веганські салати, роли, локшина. В цілому, меню невелике, але вивірене.
- Фо бо - 79 грн.
- В'єтнамський салат з куркою і зеленню - 69 грн.
- Спрінг роли без м'яса - 65 грн.
«Честно говоря, всегда побаивалась вьетнамской кухни, оказалось очень зря! Купила два салатика и нэмы (порции огромные). Начали с роллов, я осилила 4 из 5 и поняла, что уже сыта и до салата точно дело не дойдет. Муж съел целую порцию и...наелся! Очень вкусно, сытно, пикантно... мммм... вкуснятина!», – Анна Иваштенко, Facebook
В’єтнамский Привіт
Молодший, «вуличний» брат Китайського - В'єтнамський Привіт на Бессарабці. Запам'ятовується найбільше - фо га, манго-шейк, смажене морозиво та кількість бажаючих їх покуштувати.
- Фо Га (курячий бульйон) - 60 грн.
- Пекінська уїка з локшиною - 80 грн.
- Смажене морозиво - 50 грн.
«Не думайте, просто идите в Бессарабский рынок и ешьте – дешево, вкусно, стильно и быстро. Меню лаконичное, это и к лучшему. Заказывали лапшу с курицей и овощами и прекрасное морожко», – Christina S., Foursquare
Італія
Zafferano
Як і належить італійському ресторану, в меню Zafferano традиційна піца з дров'яної печі, велике гриль-меню, різноманітність морепродуктів, діжестівов і десертів. На додаток до цього - прекрасні майданчики для дітей та красивий вид на Дніпро.
- Скрембл з лососем - 265 грн.
- Різотто з білими грибами - 189 грн.
- Панна кота - 97 грн.
«Ресторан находится в ЖК Riviera Zoloche. Кухня итальянская. Красивый общий зал, летняя терасса с потрясающим видом. При входе угощают просекко. Персонал просто прелесть. Официанты не лебезят перед тобой и всячески пытаются угодить, а именно: ведут беседу и рекомендуют. Если рядом нет официанта, и ты хочешь сам себе налить, к примеру, вино, потому что это не сложно, тут же подходит администратор и без проблем помогает.
Каждую среду блюдо от шефа – то шафрановое ризотто в головке сыра, то говяжья голяшка. По четвергам рыбный день, брали устрицы – свежайшие!
Интерьер очень красивый, сдержанный, без фанатизма. По вечерам ненавязчивая живая музыка в исполнении саксофона и клавиш.
Очень рекомендую попробовать мясо в любом его исполнении, а также брускетты.
Место для гастрономических утех и успокоения души!» – Ольга Ш., TripAdvisor
Semifreddo Ristorante
Ще один заклад з мережі La Famiglia, як і Zafferano. Власне, меню обох ресторанів теж схожі. З фірмового в Semifreddo: пинца та одноіменний ресторану десерт. Пинца - так, майже як піца, але на відміну від неї, випікається без начинки, а тісто попередньо замішується з декількох видів борошна на спеціальній заквасці та витримується протягом певної кількості часу. Сімефредо ж – це вершкове морозиво c різними начинками.
- Пінца зі свіжою грушею та сиром Горгонзолла дольче - 115 грн.
- Спагеті Карбонара - 138 грн.
- Котлета Міланезе з томатним різотто - 185 грн.
«Были на выходных с друзьями: отличная атмосфера, уютная летняя терраса, в зале большой стол для компании.
Пробовали Карбонару, мидии, Панцанеллу (традиционный тосканский салат) и сырные макароны. Все очень вкусно!
Есть отличные домашние ликеры, которые готовят в ресторане (рекомендую клубничный). Aperol – волшебный просто!» – Elizaveta A., TripAdvisor
Fabius
Сосновий ліс, екотеплиця, сироварня, пекарня, величезна винотека - масштаби Fabius вражають. Як і кухня - авторська, з італійськими акцентами.
- Салат з шинкою Коппа ді Парма, горгонзолою та грушею - 178 грн.
- Піца Чотири сиру - 195 грн.
- Сібас зі шпинатом - 285 грн.
«Были у друзей в Киеве, так и попали сюда. Атмосфера итальянского дворика, отличная музыка, качественный сервис и обслуживание. Вкуснейшие морепродукты и сыры. Хорошая винная карта», – Виктория Лаканцева, Facebook
Spezzo Святошино
Сири та хліб власного виробництва, великий асортимент антипасті та сиров'ялених делікатесів, великі порції - і це при ідеальному співвідношенні ціни та якості.
- Брускетта з прошутто - 62 грн.
- Гаспаччо з креветками - 142 грн.
- Тірамісу з домашньої рікотти - 86 грн.
«Очень уютное место! Прекрасное обслуживание, вкусная кухня, красивый интерьер с деревьями и другой зеленью и ненавязчивая музыка. Огромный плюс – собственная сыроварня и хлеб! Такой запах выпечки стоит! Это делает заведение еще уютнее! Спасибо за прекрасный вечер!» – Екатерина Санникова, Facebook
Грузія
МАМА МАНАНА Південна
Давно знайома й улюблена Мама Манана тепер відкрилася в районі вокзалу. Все залишилося при ній: широка душа, неймовірні хачапурі та багато-багато вина.
- Хачапурі по-мегрельські - 108 грн / 450 г
- Асорті пхалі - 88 грн.
- Чкмерулі - 128 грн.
«Были в ресторане возле вокзала. Грузинскую кухню с молодым человеком очень любим и решили попытать счастья в этом заведении. И знаете что? Это божественно! Мне действительно не к чему придраться. Еда просто прекрасная. Хачапури на мягком, воздушном тесте с вкуснючей бараниной. Ароматные хинкали с мятой... Брали бараньи котлеты на лаваше (да простит меня повар, забыла название) и чашошули. ВСЕ вкусно…Последнее: подкупили нас бонусом от заведения. Бесплатно продегустировали грузинские закуски. Соус с горьким перцем и травами – это что-то. Огромное спасибо. Все было прекрасно», – Татьяна Т., TripAdvisor
Чічіко
Чічіко - сучасний грузинський ресторан. Точніше, ресторан сучасної грузинської кухні, що автоматично також робить його сучасним в інтер'єрі та загальній атмосфері закладу. Оригінальний і безумовно рекомендований до відвідування.
- Холодні хінкалі з надугі - 75 грн.
- Хачапурі зі шпинатом і цибулею-порей - 88 грн.
- Курча по-мегрельські- 188 грн
«У меня друзья в Грузии, езжу к ним, поэтому являюсь фанатом хинкали. Я официально заявляю; таких вкусных хинкали я не ел даже в Грузии. Официанты и администрация просто супер! Такое чувство, что ты не в ресторане, а в гостях у хороших друзей. Интерьер – выше всяких похвал. Уже активно пропагандирую это заведение! Ну и для нас с супругой Чичико стал семейным рестораном! Спасибо Вам», – Сергей Бабенко, Facebook
Нордична кухня
Ray
Не перша спроба відкрити киянам кухню народів Півночі, але, мабуть, поки що найбільш вражаюча – з панорамним видом, що відкривається з 7 поверху ТРЦ Gulliver, інтер'єром, «високотехнологічністю» страв, контактним баром і винною картою. Ray - ресторан вищого класу, з дуже приємними як для такого рівня цінами.
- "Ліниві" вареники з сиром Чеддер з легким салатом (меню сніданків) - 62 грн.
- Лосось із пюре селери, аспарагусом і брусницею під соусом муслін - 490 грн.
- Шоколадно-буряковий мус з різнобарвною меренгою - 90 грн.
«Очень вкусно!!! И десерты, и питы, и коктейли. Удобное расположение. Можно позавтракать с 8 утра. Ценовая политика очень приемлемая. Завтрак с шампанским за 65 грн – бомба. Десерт «Чизкейк с маракуей» – божественный», – TripAdvisor
Місцева кухня/продукт
Причал47
55 гривень за тюлечку з картоплею в закладі в центрі міста - це навіть якось не по-одеськи! Зате по-прічаловскі! Що тут ловити? Чорноморську рибу та мідії, ікру з синеньких, хумус, голубці-мізинчик і до неподобства дешеві обіди.
- Барабулька - 65 грн/100 г
- Одеський форшмак - 85 грн.
- Одеський пісний червоний борщ з квасолею з обіднього меню - 9 грн/100 г
«Приятно удивлены! Большой выбор свеженькой рыбы (барабулька очень и очень). Цены более,чем доступные. Много вкусной, чисто одесской еды. Будем ходить!!!» – Enot2006, TripAdvisor
Musafir на Богдана Хмельницкого
Кафе кримсько-татарської кухні Musafir - місце, яке швидко стало легендою. Без перебільшень, відкриття ще одного, великого Musafir-а чекали всі і давно. Здійснилося! Янтик з м'ясом - 27 грн / 1 шт.
- Долма - 64 грн.
- Люля-кебаб - 96 грн.
«Чечевичный суп спасает от голода, усталости и депрессии. Просторный зал, вкуснейшая еда, быстрая подача и очень уютно», – Гема В., Foursquare
Папа Повар
Ресторан-бодега Папа Повар - це атмосфера родинного затишку, великий вибір закусок до вина та чорноморські морепродукти. Бажаєте тиші та самоти, приходьте до Папи.
- Тар Тар з дунайського оселедця - 129 грн.
- Чорноморські вуха з саламурі - 129 грн.
- Баранина в молочній булці - 149 грн.
«Уютная атмосфера, внимательные официанты и бесподобная еда, за рыбными блюдами теперь только сюда», – Натали Маркова, Facebook
М'ясо
Sorry Vegans
Швидше за все, ви і самі здогадалися, що це стейкхаус. А ось те, що стейкхаус в центрі Києві може бути вельми бюджетним - це навряд чи. Так ось в Sorry Vegans дійсно дуже приємні ціни. В першу чергу тому, що м'ясо - українське.
- Прайм стейк з мармурової яловичини - 340 грн.
- Хоткейк з куркою і грибами - 97 грн.
- Бульйон з омлетною вермішеллю та равіолі - 61 грн.
«Стейк Нью-Йорк – бомба. Для тех, кто любит не на кости! Сервис отличный, подача красивая! Хорошая винная карта. И да, не забудьте попробовать сырный суп», – Nikita, Foursquare
Сажа. Ресторація на вуглях
Ресторан із зеленими газонами та альтанками в межах Києва, на Петропавлівській Борщагівці. Головний по м'ясу та плову - Саїд. І це той випадок, коли більше опису не потрібно. Відмінний варіант для відпочинку в компанії або з сім'єю.
- Ферганський плов - 96 грн.
- Лагман - 74 грн.
- Запечена з травами та лимоном скумбрія - 139 грн.
«Обалденно вкусно и уютно. Плов/шашлык на гриле – бомба! А еще есть кальяны», – Anatolii Tytarchuk, Facebook
Піца
Mimosa Brooklyn Pizza
Якщо воно гарно, то гарно! Але справа ж не тільки в тому, що куди в Mimosa Brooklyn Pizza не подивишся, - ідеальний для Instagram кадр, - а безпосередньо в піці. З ферментованого тесту, з товстими бортиками та неймовірними соусами до них, загалом такою, коли перестаєш рахувати калорії та просто насолоджуєшся.
- Салат з авокадо, цукіні і дикої гірчиці - 125 грн.
- Піца з артишоками, анчоусами, в'яленими томатами - 195 грн.
- Фетучіні з рагу з рожевих креветок - 165 грн.
«Очень-очень достойно. Вкусно и просто. Отличный сервис. Элементы дизайна можно рассматривать часами», – Andrey D., Foursquare
Моноформат
Tartine
Рестобар, кафе, пекарня, магазин, і при цьому simply the best - так говорить вивіска Tartine на Ярвалу. Абсолютно європейський формат - в концепті, оформленні, подачі. Ну а Тартін-то - закордонний родич добре знайомого нам бутерброда, уявляєте?
- Тартіни - 48-88 грн.
- Салат Цезар з курячою грудкою і хрустким яйцем пашот - 89 грн.
- Котлета по-київськи з картопляним пюре і трюфелем - 98 грн.
«Отличное место, чтобы спрятаться от жары. Приятный интерьер, много дерева и зелени. Фирменные тартины понравились, большие и сытные. Фаворит – с ростбифом. Под каждый сэндвич свой вид хлеба. Еще коктейль со сладкой ватой и десерты! Цены тоже приятные, как на туристический центр столицы», – Iren Bez, TripAdvisor
Вегетаріанські
Коло
Vegan-культура впевнено крокує по країні, робить внесок в її розвиток і кафе Коло - невеликий заклад на Подолі, де, крім смакоти начебто веганських суші і бургера з тофу і шпинатом, є також кава, raw-солодощі і можливо откорковать принесену з собою пляшечку вина.
- Вургер - 60 грн.
- Спагеті «Цукіні» - 70 грн.
- Хумус з морквою, болгарським перцем, селерою, Мікрогрін і лавашем на грилі -70 грн.
«Запредельно здорово. Во всех смыслах. Брускетта с сыром из кешью сделала меня слишком слабой, чтобы устоять перед еще одним кусочком», – Mariia Kowalenko, Facebook
Для дітей
Comics Cafe
Комікси, настільні ігри, печиво - це чи не те, про що мріють всі діти? А якщо до цього набору додати «здорові» супи і салати, круасани і каву, то від дорослих теж відбою не буде. Місце, яке поєднує в собі все перераховане вище - Comics Cafe на Позняках.
- Млинці (тунець, свинина, телятина) - 50 грн.
- Круасани - 18 грн.
- Узвар - 9 грн.
Їжа, коктейлі, танці
Mur Mur
Mur Mur - концептуальний майданчик танцювально-ресторанного формату на місці колишнього Конкорда: кухня - авторська з етнічними мотивами Північної та Південної Америки та акцентом на корисних складових; відомий бартендер-міксолог і музика з власної вінілової фонотеки.
- Веган салат з кіноа і горіховим хумусом - 140 грн.
- Гуакамоле з кукурудзяними чіпсами - 180 грн.
- Телячі щічки су-вид з червоним киноа та в'яленими томатами - 250 грн.
«Я ставлю 5 с плюсом по совокупности нескольких факторов, которые выделяют этот ресторан из многих других в Киеве: во-первых, здесь (ура и наконец-то!) совсем нет кальянов; во-вторых, всегда доступна к заказу очень трушная куриная шаверма; и, в-третьих, это единственное место, пожалуй, во всей стране, где собрана уникальная фонотека – коллекция пластинок (да, прямо как в лофт-клубах Нью-Йорка середины 70х), которой активно пользуемся мы – местные диск-жокеи и меломаны!» – Pavel Gorelik, Facebook
Alaska
Alaska - ресторан, який сміливо можна віднести до категорії «люкс». В меню чільне місце віддано крабові та іншим ракоподібним (і не тільки!). Коктейльна карта справді унікальна. Вихідні в Alaska проходять весело, з музикою і, як свідчать фотозвіти: «залишаючи незабутні спогади».
Середній рахунок - 1000 грн.
«Люблю Аляску, даже если она на ул. Артема в Киеве. Это, наверное, один из нескольких настоящих ресторанов в Киеве. Прям очень. Фуа-гра – просто отрыв башки. Будучи в нью беленсах и поло меня пустили, но чувствовал себя белой вороной. Сюда хочется одеться в рубашку, и это круто. Все на уровне и соответствует. Это Ресторан», – Радуцкий Максим, Facebook
Бари та паби
Barbara Bar
Наприкінці літнього сезону Barbara Bar кардинально змінився: лофт перетворився в монохром і геометрію, бренд-шеф Олексій Юсупов розробив нове меню з використанням локальних продуктів і застосуванням сучасних технологій, а головний по бару ще більше урізноманітнив коктейльну карту закладу.
«Замечательная новая терраса, разнообразное, пусть и небольшое, меню, и всё очень вкусно. Потрясный интерьер и отдельно отмечу очень внимательный и заботливый персонал! Однозначно вернусь», – Kateryna Logvynenko, Facebook
Enjoy
Квіти, зелень, красива тераса, устриці, вино - як тут не enjoy? У меню бару також закусочні сети і «устричні» коктейлі.
- Сет «Салямі з овочами-гриль» - 220 грн.
- Устриці - 35-50 грн/шт.
- Ігристий коктейль Oyster 75 - 150 грн.
«Устрицы свежи, вкусны и доступны. Камерная обстановка идеальна! По пути на 3-й этаж – магазинчики деликатесов и декора. Винная карта – 100% попадание! За 300 гривен прекрасный выбор cava и просекко», – Vera, Foursquare
Vinostudia
Девіз Vinostudia: «Wine. Coffee. Eat». У розшифровці: 56 вин побокально (всього заплановано близько 500 вин); круасани, засолений лосось, рікотта та ростбіф власного виробництва; кава - свежообсмажена арабіка або альтернатива.
- Вино - від 50 грн/келих.
- Круасан з солоною карамеллю - 26 грн.
- Латте - 37 грн.
«Винный бар с отличным интерьером, разнообразной винной картой и весёлой сомелье-хозяйкой! У заведения огромнейший потенциал, каждый найдёт что-то своё. Можно отлично провести вечер за бокалом вина!» – Sergey P., Foursquare
Hangover
Бар в американському стилі Hangover швидко знайшов популярність у молоді: модний інтер'єр, небанальна кухня, авторські коктейлі та вечірки до ранку. Рідкісний випадок, коли Hangover приносить задоволення.
- Коктейлі - від 150 грн.
«Очень атмосферно, одна из лучших террас! Вкусный бургер с клюквенным конфетюром, который готовит Боря на BBQ:) крутая коктейльная карта, пришлось много пить, чтобы многое попробовать», – Yulia Gurtovenko, Facebook
3B Republic
3B Republic - пивний ресторан від творців 3B Café: 24 види розливного пива, 30 видів пляшкового, українські стейки, бургери, трансляції футболу та караоке.
- Бургер Київ з рубаною курячої котлетою - 169 грн.
- Стейк Нью-Йорк - 219 грн.
- Дегустаційний сет українського крафтового пива - 99 грн/6 видів * 100 мл.
«Шикарні бургери. Моя улюблена комбінація: бургер Маніяк + пиво Бухлик», – Володимир Тригуба, Facebook
Varvar Bar
Varvar зробили шикарний подарунок своїм фанатам - а їх адже багато - відкрили власний бар. Стабільно на кранах 14 видів пива - щось із класики, щось вводиться заради експерименту. Меню досить химерне: лосось з гарбузовим пюре, гострим перцем і пророслою пшеницею, асорті коренеплодів з хумусом і грибами і т.п.
- Гречані млинці з тар-таром з маринованої скумбрії та копченої сметани - 75 грн.
- Копчені ребра із запеченою картоплею, цибульним пюре та ягідним соусом - 170 грн.
- Пиво пляшкове - 36-47 грн.
«Интерьер очень аутентичный. Пиво вкуснейшее, особенно с малиновой пеной. Митболы с грибами божественны. Цены демократичные», – Oleksiy S., Foursquare
Ципа Craft Pub
Ще один український крафт: на кранах 18 видів пива. В меню - 16 видів гуцульської піци. До речі, по понеділках діє знижка 50% на пиво тижня.
- Мариновані шпікачки по-чеськи - 59 грн.
- Піца з маринованим яйцем, курячими серцями та печінкою - 85 грн.
- Пиво - 37-55 грн.
«Как и все бары Цыпы, этот выдержан в стиле и духе крафта. Пиво говорит само за себя, без лишних слов. От Львова до Николаева…Самобытный. Пицца довольно изыскана и необычная, для ценителей итальянской будет приятно сравнить, найти схожести и различия. Сочетания вкусов птицы и пива, только дополняет друг друга, раскрывая заложенные в Квасах нотки», – Алекс Амелин, Facebook
Кав’ярні
Buzz Place
Buzz Place - простір для заходів будь-якого формату: вечірок, дня народження, лекцій, семінарів, воркшопів та інших івентів. Хоча, звичайно, не тільки: можна просто прийти to buzz, випити кави та з'їсти бельгійських вафель.
- Пропозиція на сніданок: гранола + еспресо / капучіно / латте / чай - 80 грн.
- Бельгійська гофра з горіховою пастою і пломбіром - 60 грн.
- Фраппе - 50 грн.
«Очень комфортное, уютное и тёплое своим приёмом место. Вчера была там с подругой, очень понравилось всё. Ребята продумали даже розетки на улице, за что отдельный поклон. Всё на высоте, молодцы», – Nastya Grinchuk, Facebook
Right coffee bar
Бар правильного кави, або Right coffee bar - свіже обсмажування, альтернатива and more (батончики на фінікової основі, без цукру, з сухофруктами і горіхами; круасани, і модернізований Київський торт).
- Кортадо - 35 грн.
- Раф - 45 грн.
- Фільтр-кава - 45 грн.
«Очень радуемся новому крутому кофейному месту! Леша и Марина – душа кофейни, замечательные светлые люди! Отличный кофе, вкуснейшие масляные круассаны! Берлинская атмосфера. Столик у дивана напротив открытого окна теперь любимое место», – Елена Лисицкая, Facebook
Без Дверей Espresso Bar
Ще одне місце з правильною кавою та десертами, на цей раз без дверей. Солодкий маст-трай - шу з заварним кремом і морквяний торт.
- Латте з солоною карамеллю - 40 грн.
- Снікерскакао - 45 грн.
- Бабл вафля – 75 грн.
«Фраппе – самый вкусный из всех заказанных мною в разных городах и странах в этом сезоне! Черничный ПРАВИЛЬНЫЙ смузи точно станет фишкой заведения. Натуральное мороженое, любимое – маракуйя! И главное, чего нельзя подделать и заказать у маркетологов, – это атмосфера!» – Оксана Бега, Facebook
Takava Coffee-Buffet
Є принаймні три причини чому Takava Coffee-Buffet обов'язковий до відвідування: оригінальний дизайн, кава (звичайно, теж правильна) і кавовий капучино крем-суп з соусом трюфеля.
- Капучіно - 48 грн.
- Раф - 58 грн.
- Лимонади - 48 грн.
«Дуже смачні теплі сендвічі та круасани! Прекрасна атмосфера та обслуговування. А ще, красивий елегантний посуд. Розцінюю як хороше нове місце для проведення ділових зустрічей. Обов'язково приходитиму ще! Дякую!» – Lyudmyla Yankina, Facebook
Kachorovska Store&Cafe на Льва Толстого
Улюблене місце туфле-, інстаграмно-, кавовозалежних. Гаразд-гаразд, від тутешнього чизкейка з дорблю і салату з тунцем теж неможливо відірватися!
- Капучіно - 36 грн.
- Флет оранж - 60 грн.
- Салат з тунцем - 95 грн.
«Атмосфера и дизайн, музыка и туфли, капучино и творожные запеканки – любовь. Очень советую», – Marie L., Foursquare
P.S. В підбірку також включені заклади, які відкрилися в тестовому режимі в кінці травня.
Автор: Христина Ольшанська, Фото: власність закладів
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Безкоштовний резерв столика в ресторанах Києва
ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ: Банкетні зали Києва