The Most Experimental Bartender за версією Glenfiddich

Віскі з дубовим листям - такого ви ще точно не пробували! Степан Маринюк з Hendrick's Bar (Київ) придумав найоригінальнішу подачу віскі Glenfiddich і переміг в конкурсі Glenfiddich Perfect Serve by Most Experimental Bartender. Фінал конкурсу пройшов 20 жовтня на фестивалі Whisky Dram.

The Most Experimental Bartender за версією Glenfiddich

Степан подає віскі Glenfiddich 12 Y.O. з паштетом з качки в грушевої оболонці, з кедрової піною на дубових листках. А подушка з лісовим ароматом забирає вас в дубовий гай, де Степан і придумав цю подачу. Вона стала кращою в СНД і принесла Степану звання The Most Experimental Bartender за версією Glenfiddich і приз - 10 000 $.

The Most Experimental Bartender за версією Glenfiddich

Це перший проект на території СНД, фокус якого - на подачі віскі. Така подача, яка не закриє, а тільки підкреслить смак напою. Більш того, це перший в регіоні конкурс такого масштабу - жодна компанія раніше не проводила конкурс по односолодовому віскі відразу в 10 країнах.

The Most Experimental Bartender за версією Glenfiddich

Оцінювали подачі учасників Struan Grant Ralph, глобальний амбасадор Glenfiddich, Олександр Івченко, амбасадор Glenfiddich в країнах СНД і Павло Янченко, коктейльний блогер.

Повернутися до списку новин 23.10.2018
Рейтинг: 0,00
Всього оцінок: 0

Підписатись на новини

Заклад тижня

Популярні заклади

comments powered by Disqus
Знайти заклад:
Для:
Дата:
Час: